Ανακατεύθυνση


Ανακατεύθυνση στο νέο site www.dionolympos.gr, παρακαλώ περιμένετε...

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Πέντε παίχτες από τον Δήμο μας στην Μικτή Παίδων ( Ε. Παγώνης, Χ. Στούμπος, Γ. Ρουμπιές( Πλαταμώνα ) Κ. Μάνος, Η.Παπανικολάου ( Λιτόχωρο ).

Η Μικτή Παίδων Πιερίας προηγείται στην βαθμολογία και των 11 ομίλων στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων Κ 14, πετυχαίνοντας 7 στις 7 νίκες.
Βαθμολογία Περιόδου 2012-13 Φάση 1η
4ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΙΔΩΝ


Οι 99νιάριδες της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχαν χθες στο Ενωσιακό γήπεδο Ν. Εφέσου την 7η συνεχόμενη νίκη τους επικρατώντας με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας της Μικτής Παίδων Λάρισας.

Προπονητής της ομάδας του Νομού μας ήταν ο Στέλιος Καλαϊτζίδης και της Λάρισας ο Βησσαρίων Πάτσης και διαιτητές οι Γ. Μελτζανίδης , Χ. Παυλίδης και Μ. Κελεσίδης από την Ημαθία.

Η ομάδα Παίδων της Πιερίας έχει την καλύτερη άμυνα και στους 11 ομίλους αφού δέχθηκε μόνο δύο γκολ , την τρίτη καλύτερη επίθεση και στους 11 ομίλους με 24 γκολ και τερμάτισε πρώτη , δύο αγωνιστικές πριν λήξη η πρώτη περίοδος. Όπως είναι γνωστό ο προπονητής κ. Στέλιος Καλαϊζίδης θα συνεχίσει και στην επόμενη φάση ως επικεφαλής του ομίλου της περιφέρειας , με περιφερειακό προπονητή τον κ. Χασιώτη. Η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε στο με 0-1 με τον Μούλτσια στο 10΄ , η ομάδα της Πιερίας ισοφάρισε 1-1 στο 45΄με τον Τουλκερίδη και προηγήθηκε στο 65΄ με τον Καλαϊτζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων :
Μικτή Παίδων Πιερίας : Ν. Μελικιάν , Ε. Παγώνης, Θ. Συρόπουλος ( Ν. Καραθάνος ), X. Συρόπουλος, Χ. Στούμπος, Θ. Τσιμπούκας, Ν. Καλαϊτζίδης , Ι. Πιατίδης ( Η. Παπανικολάου ) , Κ. Μάνος , Γ. Λαμπριανίδης ( Γ. Ρουμπιές ), Κ. Χατζηδήμπας , Σ. Τουλκερίδης .

Μικτή Παίδων Λάρισας : Σκούρας, Καρακώστας , Μαστακούδης, Τσιούπρος, Παπαδήμος, Μπούρας, Μούλτσιας, Μακροβασίλης, Κοντομάνος, Γκατζούλης, Κοντοθανάσης , Οικονόμου, Τσιούτσιας, Παπακώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου