Ανακατεύθυνση


Ανακατεύθυνση στο νέο site www.dionolympos.gr, παρακαλώ περιμένετε...

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Σ.ΕΡΜΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Ο Α.Σ Ερμής Λεπτοκαρυάς ευχαριστει θερμά όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης της κοπής βασιλόπιτας ,την Κυριακή 10-02-2013 στο ARENA play room στην Λεπτοκαρυά.

Ιδιαιτερα ευχαριστεί τους επαγγελματίες του τόπου μας για την πολύτιμη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τους επίσημους προσκεκλημένους κ.κ. Βουλευτή Πιερίας κο Κώστα Κουκοδήμο ,Αντιδήμαρχο Δήμου Δίου Ολύμπου κα ΝΟΥΛΑ,Αντιδήμαρχο Δήμου Δίου Ολύμπου κα ΖΟΥΡΖΟΥΡΑ , Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Δίου Ολύμπου κο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Πρόεδρο τοπικού συμβουλίου Λεπτοκαρυάς κο ΚΟΥΚΑΡΑ, μέλος του τοπικού συμβουλίου Λεπτοκαρυάς κο ΧΕΔΑ για την παρουσία τους και την στήριξη τους στην προσπάθεια του συλλόγου.Επίσης ευχαριστεί θερμά τις αντιπροσωπίες των συλλόγων του Α.Σ Μύτικα Λιτοχωρου και Α.Ο. Νότιας Πιερίας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος το πιο θερμό ευχαριστώ θα θέλαμε να το απευθύνουμε στα πιο ζωντανά κύτταρα αυτού του συλλόγου ,τους αθλητές μας και τους γονείς τους γιατι χωρίς την παρουσία τους και την στήριξη τους η επιτυχία της εκδήλωσης θα ήταν αδύνατη και την στήριξη αυτή δεσμευόμαστε να την ανταποδώσουμε με κάθε τρόπο.

Με τίμη το Δ.Σ. του Α.Σ. Ερμής Λεπτοκαρυας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου