Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Δ.Τ.. της Δημοτικής Παράταξης "Ολύμπια Γη" - 26-11-2012

Δήμος Δίου - Ολύμπου
«Ολύμπια Γη»
Δημοτική Παράταξη
Επικεφαλής: Κώστας Ιω. Δημόπουλος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νικητής ο γέρο - Όλυμπος
Λιτόχωρο, 26-11-2012.-
Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Δίου – Ολύμπου της 20ης Νοεμβρίου 2012, κυριάρχησε η λογική και το συναίσθημα. Το συναίσθημα ευθύνης της συντριπτικής πλειοψηφίας των παρόντων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης. Το συναίσθημα του φόβου του συνόλου των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, οι οποίοι δεν άντεχαν άλλο την πίεση του κόσμου και πήγαν – επιτέλους - κόντρα στη γραμμή και στην πολιτική της σκοπιμότητας που εφαρμόζει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ο απερχόμενος – κατά δήλωσή του – Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου. Έτσι, η απόφαση εναπόθεσης βιομηχανικών αποβλήτων στο νταμάρι του Λιτοχώρου ανακλήθηκε πανηγυρικά.

Η «Ολύμπια Γη», ακούγοντας τα κελεύσματα των συνδημοτών μας τους οποίους υπηρετεί, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύγκλιση της ιστορικής αυτής συνεδρίασης του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου της, δεδομένου ότι τα 4/9 των απαιτούμενων υπογραφών για τη σύγκλησή της ήταν δημοτικών της συμβούλων.

Θλιβερή νότα της ημέρας εκείνης ο Δήμαρχος, που μέχρι τέλους παρέμενε πεισματικά ασάλευτος. Ένας Δήμαρχος κορεσμένος – πιθανόν - που για τον υπέροχο Δήμο αυτόν δεν πράττει ούτε τα αυτονόητα, παρά μόνο αρθρογραφεί για να δικαιολογήσει το κενό!

Θα αποφύγουμε να κατανείμουμε τα ποσοστά συνεισφοράς στην επιτυχία αυτή σε δημοτικούς συμβούλους, φορείς, επιτροπή αγώνα, καθηγητές και οργανώσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία στάθηκε στο ύψος της. Μας ενδιαφέρει μόνο το ποιός είναι ο νικητής. Και ο νικητής είναι ένας: Ο γέρο – Όλυμπος! Και ο γέρο – Όλυμπος δεν έχει κόμματα, έχει μόνο χρώματα!


Η Ολύμπια Γη οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς του απλούς πολίτες που, αψηφώντας τα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητας, επί πέντε μήνες αγωνίζονταν μαζί μας για να ανατρέψουμε μια κατάσταση που «στη ζούλα» επέβαλε απάνθρωπα η δημοτική αρχή, η οποία, με συνοπτικές διαδικασίες, έφερε προ των πυλών του νταμαριού βιομηχανικά απόβλητα για να μας μετατρέψει στο διηνεκές σε νεκροταφείο αποβλήτων.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

6 σχόλια:

 1. ΑΣΤΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΝΕΙΣ....

  http://youtu.be/RcuY9CtYPKs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΡΕ Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΩΣΕ, ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κύριε Δημόπουλε εσείς;;;;;
  ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΛΑΪΔΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κύριε Δημόπουλε εσείς;;;
  Τόσο προικισμένος;;;;
  Φέρτε μας από την Αθήνα όπου κατοικείται κανένα τσίγκινο σωβρακάκι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κατοικώ
  κατοικείς
  κατοικεί
  κατοικούμε
  ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ
  κατοικούν
  Κε Le Litochrien τουλάχιστο αυτός που κατοικεί στην Αθήνα ξέρει γράμματα, δεν είναι λαμόγιο και είναι και ωραίος άντρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή