Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση στο Λιτόχωρο για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ

Την Παρασκευή 23.11.2012 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Λιτόχωρο πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών και φίλων του δήμου Δίου Ολύμπου με αντικείμενο την πορεία ανασύστασης του κινήματος και τις επικείμενες ενέργειες σε νομαρχιακό, τοπικό επίπεδο αλλά και περιφερειακό επίπεδο, με ορίζοντα το Συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Με την παρουσία του υπεύθυνου ανασυγκρότησης για την Κεντρική Μακεδονία, και για το Νομό Πιερίας, Αντώνη Σαουλίδη καθώς και της γραμματέως της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας Λαμογιάννη Γαβριέλας, εκφράστηκαν σκέψεις και στόχοι της διαδικασίας ανασυγκρότησης.

Για ακόμη μία φορά διάχυτος ήταν ο προβληματισμός για την πορεία της χώρας και την υποχρέωση που έχει το ΠΑΣΟΚ να εκφράζει ρεαλιστικές και προοδευτικές λύσεις μεριμνώντας για την κοινωνική συνοχή που τόσο πλήττεται. Η ανάδειξη λύσεων και συγκεκριμένων προτάσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των προοδευτικών πολιτών, που τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η χώρα έχουν ανάγκη αυτή τη χρονική συγκυρία.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη, τους φίλους του ΠΑΣΟΚ αλλά και σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή μέσω της κατάθεσης σκέψεων, προτάσεων αλλά και κριτικής.

1 σχόλιο:

  1. Καλα υπαρχει κοσμος που πιστευει στην ανασυγκροτηση,και μαζευεται να το συζητησει,επειτα απο οτι μας εκαναν,επειτα απο το πως καταντησαν τη χωρα μας ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή