Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Υπηρεσία "μιας στάσης" για την πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας 2013, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς

Υπηρεσία "μιας στάσης" για την πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας 2013, παρέχοντας και την δυνατότητα για έως και έξι άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικών καρτών της Τράπεζας, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πολίτης δεν χρειάζεται να έχει ήδη «κατεβάσει» το ειδοποιητήριο Τελών Κυκλοφορίας του οχήματός του από το taxisnet. Αρκεί, προσερχόμενος στην Τράπεζα, να έχει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του και η Τράπεζα αυτόματα θα ανακτήσει τους απαιτούμενους κωδικούς πληρωμής και το οφειλόμενο ποσό κατευθείαν από τα συστήματα της ΓΓΠΣ του ΥΠΟΙΚ, για να ολοκληρώσει την πληρωμή.

Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να προσέλθει στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας, ή να συνδεθεί με τις online υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank.gr, easypay.gr και ATEBank.gr για την εξόφληση των Τελών του, έχοντας επιλογές χρέωσης λογαριασμού, μετρητών και χρεωστικής κάρτας. Μάλιστα με χρήση πιστωτικής κάρτας Τράπεζας Πειραιώς και ΑΤΕbank παρέχεται και η δυνατότητα για έως 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις, τόσο στα καταστήματα όσο και στις online υπηρεσίες. Α.Λ.
News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου