Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Απάντηση της Δημοτικής Συμβούλου Δίου-Ολύμπου, Σοφίας Ζουρζούρα, στον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Δημόπουλο.

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ολύμπια Γη», κ. Κώστα Δημόπουλου, ανακοίνωση η οποία εμπλέκει και το όνομα της δημοτικής συμβούλου, Σοφίας Ζουρζούρα, και μάλιστα με τρόπο απαξιωτικό για συγκεκριμένο ζήτημα, ανάγκασε την κ. Ζουρζούρα να προβεί σε απάντηση προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ολόκληρη η απάντηση της δημοτικής συμβούλου του δήμου Δίου-Ολύμπου, Σοφίας Ζουρζούρα, στις επίμαχες αναφορές του δημοτικού συμβούλου Κώστα Δημόπουλου, έχει ως εξής: 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΣΟΦΙΑΣ ΖΟΥΡΖΟΥΡΑ
«Κύριε συνάδελφε δημοτικέ σύμβουλε της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Γη», Κώστα Δημόπουλε, σε σχέση με τη δημόσια συγγνώμη την οποία ζητάτε από τον δήμαρχο Δίου – Ολύμπου, Γ. Παπαθανασίου και στην οποία κάνατε αναφορά και στο δικό μου όνομα, καλά θα είναι να γνωρίζετε τα εξής:
1. Λέτε στο κείμενό σας ότι εγώ, η Σοφία Ζουρζούρα, «είχα άγνοια για τις εξελίξεις» σχετικά με το ζήτημα των συγχωνεύσεων, αν και πολύ καλά γνωρίζετε ότι εκπροσώπησα τον δήμαρχο Δίου – Ολύμπου στη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 11/3/2011, στον Νέο Παντελεήμονα, κατά την οποία, ως γνωστόν, έγινε συζήτηση για το ενδεχόμενο τυχόν συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων.
Η αλήθεια είναι ότι είχα πλήρη γνώση των εξελίξεων και για τον λόγο αυτό εκπροσωπώντας τον δήμαρχο, στην ομιλία μου ενημέρωσα τους παρευρισκόμενους για όλες τις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμος Δίου-Ολύμπου προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο συγχωνεύσεων στον δήμο μας.
2. Λέτε στο κείμενό σας ότι την παράταξή σας την εκπροσώπησαν δυο κοινοτικές σύμβουλοι.
Η αλήθεια είναι ότι οι εκπρόσωποι της «Ολύμπιας Γης» και κοινοτικοί σύμβουλοι που επικαλείσθε ότι σας εκπροσώπησαν στην εν λόγω συγκέντρωση, έλαμψαν δια της απουσίας τους όπως μπορούν να σας το διαβεβαιώσουν και παρευρισκόμενοι στη συγκέντρωση εκείνη.
3. Στο κείμενό σας λέτε ότι δεν έγινε συνεδρίαση της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δ.Δίου-Ολύμπου.
Η αλήθεια είναι ότι οι σχολικές επιτροπές ναι μεν έχουν οριστεί στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θεσμικά όμως δεν είναι δυνατή η λειτουργία τους, αφού πρέπει να συσταθούν νομότυπα (να εκδοθεί ΦΕΚ, να ληφθεί ΑΦΜ κλπ).
4. Βέβαια, δεν μου προξενεί εντύπωση που στο κείμενό σας δεν κάνατε λόγο για την ταμπακέρα, δηλαδή για το γεγονός ότι στον δήμο μας, χάρις και στις ενέργειες του δημάρχου, δεν έγινε ούτε μία συγχώνευση σχολικών μονάδων, σε αντίθεση με τους άλλους δήμους της Πιερίας αλλά και της χώρας, όπου έγιναν πολλές συγχωνεύσεις και υπάρχει σήμερα μια πάρα πολύ μεγάλη αναστάτωση.
Αυτά, όσον αφορά εμένα.
Για τα υπόλοιπα που ζητάτε συγγνώμη από τον κ. δήμαρχο, δεν μου πέφτει λόγος. Φαντάζομαι όμως ότι επειδή ο δήμαρχός μας κ. Παπαθανασίου, διακρίνεται για τη μεγαλοθυμία του, θα σας συγχωρέσει. Εξάλλου, κατά καιρούς, έχει συγχωρέσει πολλούς άλλους οι οποίοι έχουν περιπέσει σε σοβαρότερα παραπτώματα.
Κι αν μου επιτρέπετε μια παρατήρηση, είναι πολύ καλή η ιδέα σας για επικοινωνία με τον δήμαρχο με e-mail, όπως κι εσείς προτείνετε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος επικοινωνίας με τον κ. Παπαθανασίου, διότι αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σας να παρευρίσκεσθε ενίοτε στην Αθήνα για βιοποριστικούς λόγους, όπως κι εσείς λέτε στο κείμενό σας.
Αυτά, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. 

Με τιμή
Σοφία Ζουρζούρα
Δημοτική Σύμβουλος
της Δημοτικής παράταξης
«Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία»
του Δ.Δίου – Ολύμπου

28 σχόλια:

  1. ποιος ασχολειται μαζι σου κοριτσι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφία, κράτα καλύτερα το στόμα σου κλειστό γιατί φαίνεται ότι στο άνοιξαν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαθανασίζεις πολύ και ασχημαίνεις. Δεν σου πάει. Κράτα κορίτσι μου την ομορφιά σου γιατί μ αυτά που έμπλεξες γρήγορα θα σβήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΦΙΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΑΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΛΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεχτήκαμε κάποια παράπονα πως η απάντηση της κας Ζουρζούρα έπαιζε από το απόγευμα στα άλλα "γνωστά" μπλογκς και επειδή θέλουμε να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Σε εμάς η απάντηση της κας Ζουρζούρα ήρθε στις 10:41μμ και δημοσιεύθηκε στις 10:54μμ και βάλαμε και φωτογραφία.
    Επομένως πάλι τζάμπα μας κατηγόρησαν. Ψάξτε αλλού για φαντάσματα παιδιά, εμάς ότι μας στέλνουν - το δημοσιεύουμε άμεσα.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SOFIA ANTE ASXOLISOU ME TIPOTE ALLO KORITSI MOU!!! DEN EINAI GIA SENA AFTA!!!ASXOLISOU ME KANENA PROINADIKO KANENA MESIMERIANO KOUS-KOUS ME TIPOTE SHOW- BIZ KAI ASE TIN POLOITIKI GIA AFTOUS POU MPOROUN!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XASATE THN MPALA EKEI STON DHMO.ποιοσ κρυβεται πισω απο το σοφακι?αντε κοριτσι μου,μαθε πρωτα τι συμβαινει και μετα μιλα.και εσενα απο το αυτι σε πηρανε σοφακι.κανε καμια βολτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να δεχτείτε ότι μία γυναίκα μπορεί ΚΑΙ να φοράει δωδεκάποντα ΚΑΙ να ασχολείται με την πολιτική!!!
    Η πολιτική δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμα ΚΑΝΕΝΟΣ, ανήκει σε όποιον θέλει να σχοληθεί!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

    Φίλε μου Παπαθανάση
    ο παλιός καλός καιρός
    από φέτο έχει περάσει
    και δεν είσαι αρκετός

    Τώρα είν’ ο Καλλικράτης
    Θέλει γράμματα καλά
    Είναι και ο Μαυρομάτης
    Που στα χώνει μια χαρά

    Ο Κωστάκης ήρθε πρώτος
    Έστω κι από την Αθήνα
    Ήταν προ του γεγονότος
    Στα σχολεία στη Σκοτίνα

    Και ας τρέχει η Ζουρζούρα
    Να προλάβει το κακό
    Με δελτία με μουρμούρα
    Να σωθεί με το στανιό

    Ετοιμάζει ο Κουκουτάτσιος
    Γλέντι - πάρτυ στο Χαΐρι
    Μόλις φύγει ο Παπανάτσιος
    Με του Σάλτα το χατίρι

    Τώρα π’ ο καιρός ζυγώνει
    Και αρχίζουν τα καπνά
    Ένα πετροχελιδώνι
    Θα του κόψει τη μαγκιά

    Κι ο καβγάς μεσ’ την παρέα
    Για το ποιος θα βγει μπροστά
    Τέλος θα ερθεί μοιραία
    Στου χοντρούλη τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εσύ που είπες για 12ποντα τακούνια πρεπει να είσαι πολύ κακός - κακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαλλον κακια ειναι.και πολυ κακια μαλιστα.η τζακρη του δημου μασ ,μην γινει μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας το βουλοσε η Σοφια και δεν ξερετε τι να πειτε αντε αρχιστε παλι το κλαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κλαιει χειροτερα οποις κλαιει τελευταιος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ,ΜΥΠΩΣ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ?ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ,ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΛΥΘΗΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΑΙ.ΕΛΑ ----- ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΠΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΠΛΟΥΜΑΣΤΕ; ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σοφία είσαι ένα πολύ σοβαρό κορίτσι για να "παπαθανασίζεις" τόσο. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΣΟΦΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΑΝΤΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ <> ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. sofia sofara pame mprosta eisai proth mhn akous kanenan!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΝΑΕΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ.ΣΕ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑ ΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΡΟΚΟΥ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ 11,46π.μ .ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΛΕΕΙ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΦΑΚΙ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΖΕΙΣ.ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι καθοδηγούνται στην συγγραφή δημοσίων απαντήσεων, όπου περισέβει το γλύψιμο και ο δουλοπρεπισμός προς τον ΜΕΓΑ - ΦΕΟΥΔΑΡΧΗ - ΣΕΡΙΦΗ ΤΟΥ ΣΕΡΓΟΥΝΤ - ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ - ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ - ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΟ... Κ.Α. σαλιαρίσματα - ΔΗΜΑΡΧΟ τότε καταλαβαίνουν όλοι για ποιά ποιότητα δημόσιου βίου και δημοτικής διοίκησης μιλάμε.
    Μπράβο κ. Ζούρζουρα μας δείξατε και ακόμη μία διάσταση στον ρόλο του δημοτικού συμβούλου άγνωστη για τα εώς τώρα ήθη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυρία Ζουρζούρα - Παύλου για να υπερασπιστείτε τον κ. Παπαθανασίου είστε πολυλογότατη. Στο δημοτικό συμβούλιο όμως μόνο ΝΑΙ σας ακούμε να λέτε... Εκεί δεν έχετε άποψη ή σας καλύπτουν τόσο πολύ οι "μεστές" τοποθετήσεις των συναδέλφων σας οπως αυτή του αντιδημάρχου στο 31ο θέμα;
    Επειδή δεν είμαι Λιτοχωρίτης αγωνιώ στο επόμενο συμβούλιο να πάρετε τον λόγο να ακούσω και τη φωνή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι καθοδηγούνται στην συγγραφή δημοσίων απαντήσεων, όπου περισέβει το γλύψιμο και ο δουλοπρεπισμός προς τον ΜΕΓΑ - ΦΕΟΥΔΑΡΧΗ - ΣΕΡΙΦΗ ΤΟΥ ΣΕΡΓΟΥΝΤ - ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ - ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ - ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΟ... Κ.Α. σαλιαρίσματα - ΔΗΜΑΡΧΟ τότε καταλαβαίνουν όλοι για ποιά ποιότητα δημόσιου βίου και δημοτικής διοίκησης μιλάμε.
    Μπράβο κ. Ζούρζουρα μας δείξατε και ακόμη μία διάσταση στον ρόλο του δημοτικού συμβούλου άγνωστη για τα εώς τώρα ήθη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΝΑΕΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ.ΣΕ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑ ΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΡΟΚΟΥ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ 11,46π.μ .ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΛΕΕΙ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΦΑΚΙ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΖΕΙΣ.ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μαλλον κακια ειναι.και πολυ κακια μαλιστα.η τζακρη του δημου μασ ,μην γινει μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

    Φίλε μου Παπαθανάση
    ο παλιός καλός καιρός
    από φέτο έχει περάσει
    και δεν είσαι αρκετός

    Τώρα είν’ ο Καλλικράτης
    Θέλει γράμματα καλά
    Είναι και ο Μαυρομάτης
    Που στα χώνει μια χαρά

    Ο Κωστάκης ήρθε πρώτος
    Έστω κι από την Αθήνα
    Ήταν προ του γεγονότος
    Στα σχολεία στη Σκοτίνα

    Και ας τρέχει η Ζουρζούρα
    Να προλάβει το κακό
    Με δελτία με μουρμούρα
    Να σωθεί με το στανιό

    Ετοιμάζει ο Κουκουτάτσιος
    Γλέντι - πάρτυ στο Χαΐρι
    Μόλις φύγει ο Παπανάτσιος
    Με του Σάλτα το χατίρι

    Τώρα π’ ο καιρός ζυγώνει
    Και αρχίζουν τα καπνά
    Ένα πετροχελιδώνι
    Θα του κόψει τη μαγκιά

    Κι ο καβγάς μεσ’ την παρέα
    Για το ποιος θα βγει μπροστά
    Τέλος θα ερθεί μοιραία
    Στου χοντρούλη τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΟΦΙΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΑΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΛΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σοφία, κράτα καλύτερα το στόμα σου κλειστό γιατί φαίνεται ότι στο άνοιξαν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή