Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

"Σερφάρωντας" την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δίου Ολύμπου, που παραμένει βέβαια www.litohoro.gr και δεν έγινε www.diouolympou.gr , βρεθήκαμε στο εξής απίστευτο: Στη σελίδα που παραπέμπει το εικονίδιο "ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ" (http://www.litohoro.gr/el.newspaper_view) υπάρχει αναρτημένη η περίφημη "απάντηση Γ. Παπαθανασίου στην ανακοίνωση του Κ. Δημόπουλου" (που αφορούσε προηγούμενο δελτίο τύπου του συνδυασμού του Κ. Δημοπουλου "Ολύμπια Γη" με το οποίο υποστήριζε την μη συγχώνευση των δημοτικών σχολίων του Νότου http://dionolympos.blogspot.com/2011/03/blog-post_4736.html) που είχε δει το φως της δημοσιότητας, εφημερίδων, τηλεόρασης και μπλογκ στις 15-3-2001 (http://www.litohoro.gr/node/409). Ομοίως και αυτή της δημοτικής συμβούλου Σ. Ζουρζούρα.
   Βέβαια δεν υπάρχει αναρτημένη πουθενά η ανακοίνωση του συνδυασμού του Κ. Δημοπουλου.
   Ούτε υπάρχει αναρτημένη η προηγούμενη θέση του Δημάρχου για τις συγχωνεύσεις των σχολείων, ούτε δελτία τύπου για το περιεχόμενο της συνάντησής του με την Υπουργό Παιδείας και με τους δασκάλους, καθηγητές, διευθυντές, λυκειάρχες κλπ. του Δήμου περιοχής και δεν ξέρουμε ποιούς άλλους.
   Επειδή όμως εμάς στο νότο, δεν μας ενδιαφέρει τι απαντά ο κ. Παπαθανασίου στον κ. Δημόπουλο, αλλα μας ενδιαφέρει αυτό που μάθαμε το βράδυ της Κυριακής να το γνωρίζουμε νωρίτερα και επίσημα και να μην περνάμε νύχτες αγωνίας.
   Επειδή ο τόπος μας έχει ανάγκη από ΔΙΟΙΚΗΣΗ για τα προβλήματα του δήμου και των δημοτών και όχι για τα προσωπικά τους προβλήματα.
   Προτείνουμε, λοιπόν, να αλλάξει η διεύθυνση της ιστοσελίδας από www.litohoro.gr σε www.papathanasis.gr ή www.miaskaieistestinathina.gr
   Εκεί μπορεί να αναρτήσει ό,τι θέλει!!!!
   Ο Δήμος Δίου - Ολύμπου ανήκει στο Λαό του και σε κανένα Παπαθανασίου, Δημόπουλο ή Λάπα.

Σαγκουίνι

13 σχόλια:

  1. Ντροπή να τα βγάλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΞΕΦΥΓΕ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δελτίο τύπου του Παπαθανασίου καλά έκανε και αναρτήθηκε στην σελίδα του Δήμου.
    Από εκεί και πέρα σε όλα τα άλλα έχεις απόλυτο δίκαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Γραφείο Δημάρχου έχει δικαίωμα και μπορεί να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου οι δηλώσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Δήμαρχος αναφέρει το όνομά του και αναλαμβάνει τις τυχόν ευθύνες του ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, εσύ Σαγκουίνι γιατί δεν μας λες το ονοματάκι σου για να ξέρουμε το κουμάσι είσαι και του λόγου σου ? Γιατί όσο να πεις, κάποια ιστορία θα έχεις που ίσως ενδιαφέρει όλους μας αν εκπροσωπείς κάποιους και για ποιο λόγο.... Τυχαίο ? Δεν νομίζω :-)

    John Black
    Days of our Lives counting from Zero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ Η' ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Η' ΛΑΠΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανήκει στον Λαό (Συμφωνώ...απόλυτα) αλλα στην προκειμένη περίπτωση ο τοπικός άρχοντας είναι ο κ.Παπαθανασίου εκλεγμένος απο το λαό του Δήμου. Στην ίδια περίπτωση θα ήταν και ο κ.Δημόπουλος και ο κ.Λάππας (με δύο π γράφετε...) ή κ.Κουρίτα. Οπότε, οτιδήποτε γίνετε στον Δήμο είτε με δηλώσεις,απαντήσεις,εκδηλώσεις είναι υποχρεωμένο το Γρ.Δημάρχου να τα βγάζουν στην ιστοσελίδα του Δήμου. Δηλαδή Σαγκουίνι αν ήταν ο "δικός" τοπικός άρχοντας, το Γραφείο Δημάρχου δεν θα έβγαζε τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Δήμου;Θα τις έβγαζε κανονικά όπως όλοι και καλά θα έκανε!Ετσι λοιπόν μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδια το καταντησαν αηδια κκαι ακομα δεν αρχισαν τα οργανα φανταζομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to oti re paidia to site tou dimou anaferetai mono sto litohoro kai se kanena allo dimotiko diamerisma den sas peirazei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to oti re paidia to site tou dimou anaferetai mono sto litohoro kai se kanena allo dimotiko diamerisma den sas peirazei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ Η' ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Η' ΛΑΠΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή