Το μενού της βραδιάς
- Θαλασσινά με κίτρινη σάλτσα λεμονιού. Πάστα με μελάνι σουπιάς
- Νουγκαντίνα αλμυρή με πατέ από μανιτάρια, γραβιέρα Άρτας και κασέρι
Σοχού. Πράσινη σαλάτα.
- Κότσι αρνιού σε κόκκινη κρασάτη σάλτσα με μύρτιλα.
Πουρές πατάτας με ελαιόλαδο
- Πορτοκαλόπιτα με κρέμα πικρής σοκολάτας.
Σάββατο 19 Μάρτη
21:00
- Θαλασσινά με κίτρινη σάλτσα λεμονιού. Πάστα με μελάνι σουπιάς
- Νουγκαντίνα αλμυρή με πατέ από μανιτάρια, γραβιέρα Άρτας και κασέρι
Σοχού. Πράσινη σαλάτα.
- Κότσι αρνιού σε κόκκινη κρασάτη σάλτσα με μύρτιλα.
Πουρές πατάτας με ελαιόλαδο
- Πορτοκαλόπιτα με κρέμα πικρής σοκολάτας.
Σάββατο 19 Μάρτη
21:00
3 Χρυσά μετάλλια απέσπασε φέτος το Κτήμα Κατσαρού στον διεθνή διαγωνισμό οίνου της Θεσ/νικης ένα για κάθε χρονιά 2005, 2006, 2007
ΑπάντησηΔιαγραφή