Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση, αφιέρωμα στη Γυναίκα, του Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου


Ο Π.Ο.Λ. πραγματοποίησε εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα, την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο LITOCHORO RESORT στην Πλάκα Λιτοχώρου.

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Οι αίθουσες του ξενοδοχείου ήταν κατάμεστες.

Η πρόεδρος του Π.Ο.Λ. κυρία Δέσποινα Καρτσιούνα – Παπαζαχαρία απευθυνόμενη στα μέλη και στους φίλους του Π.Ο.Λ., τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή στην πρώτη εκδήλωση του νέου Δ.Σ. και για την εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων του.

Ο Π.Ο.Λ. ευχαριστεί τους χορηγούς:
·         LITOHORO RESORT και ιδιαίτερα την κυρία Ευγενία Λεμονοπούλου για την ευγενική της προσφορά, να διαθέσει όλα τα έσοδα του καφέ για την πολιτιστική δράση του Π.Ο.Λ.
·         Κέντρο ξένων γλωσσών στο Λιτόχωρο της κυρίας Παπαδοπούλου – Δοκούζη Βέττας.

Καθώς και τους νέους μουσικούς Μαρία Φωτοπούλου και Γιώργο Μπελογιάννη για την αφιλοκερδή ποιοτική τους παρουσία και την ονειρική μουσική παρουσίαση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπερειφεριάρχης Κα Σοφία Μαυρίδου, η βουλευτής Κα Μαρία Μίχου , ο περιφερειακός σύμβουλος Κος Νίκος Παπανικολάου, η αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου Τσιμήτρη Μαρία καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η ομιλήτρια της εκδήλωσης  και μέλος του Δ.Σ. του Π.Ο.Λ., φιλόλογος Κα Γιώτα Καρατζίδουμε την παρουσίασή της δημιούργησε την πραγματική ιστορία της γυναίκας με το λόγο που περνούσε μέσα από το τραγούδι. Έδωσε μηνύματα έκφρασης και ουσιαστικής παρουσίας της γυναίκας στη ζωή και στη δημιουργία!

«Η γυναίκα», τόνισε η κυρία Καρατζίδου, «δίπλα στον άντρα αξιοποιώντας το εγώ της, όντας αυτόφωτη, αποτελεί σημαντική δύναμη ζωής.»

Ο Π.Ο.Λ. ευχαριστεί όλα τα μέλη του καθώς και τους φίλους και φίλες του για την στήριξη του έργου του.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τη διεύθυνση του Ξενοδοχείου LITOHORO RESORT που κατέβαλε όλες τις δυνατές προσπάθειες να εξυπηρετήσει το πολυπληθές ακροατήριο που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη.

Λιτόχωρο 14.03.2011

Το πλήρες φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του Π.Ο.Λ.: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου