Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

11-14 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΙΕΡΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗΝ 21η ΔΕΤΡΟΠ


«ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ-ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ»,
«ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ», «PASTA METAXA»
ΚΑΙ «ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ ΣΑΛΑΤΕΣ»

Μεσούσης της οικονομικής κρίσης οι Πιερικές επιχειρήσεις έδωσαν το βροντερό τους παρών στην μεγαλύτερη και σπουδαιότερη έκθεση τροφίμων και ποτών της χώρας μας, την 21η ΔΕΤΡΟΠ , που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ HELLEXPO στην Θεσσαλονίκη, 11-14 Μαρτίου 2011, μαζί με δυο άλλες συνδιοργανώσεις την BIOLOGICA και την OENOS και τις οποίες επισκέφτηκαν χιλιάδες κόσμου, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός των πολύ καλών καιρικών συνθηκών που επεκράτησαν καθ όλη την διάρκεια της ΔΕΤΡΟΠ.
Τέσσερις επιχειρήσεις από την Πιερία είχαν τα σταντ τους στο περίπτερο 13 και πραγματοποίησαν δυναμική εμφάνιση-εκπροσώπηση. Ειδικότερα: με ένα μεγάλο και φιλόξενο χώρο 70 τετραγωνικών μέτρων, τα «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ-ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ» παρουσίασαν στους χιλιάδες επισκέπτες την τεράστια γκάμα των επώνυμων ποιοτικών προϊόντων, ενώ πραγματοποιήθηκαν εμπορικές συμφωνίες για νέες συνεργασίες σε ακόμη περισσότερα σημεία της επικράτειας. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Μάκης Αμβροσιάδης και ο Δ/ντής Παραγωγής κ. Χρήστος Τζώτζος, αντίστοιχα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την συμμετοχή στην ΔΕΤΡΟΠ και αναφέρθηκαν για τους στόχους του 2011, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη των απαιτήσεων.
Η εταιρία «ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ» δια της υπεύθυνης εισαγωγών-εξαγωγών κ. Θεοδώρας Δρακοπούλου και του ιδιοκτήτη της κ. Τάκη Πασιόπουλου μίλησαν για μια χρήσιμη και ωφέλιμη παρουσία στην Έκθεση, που στόχο είχε την περαιτέρω διεύρυνση των εμπορικών συναλλαγών με νέους πελάτες, κάτι που επετεύχθη.
 Ο συντοπίτης μας επιχειρηματίας κ. Γιώργος Μεταξάς, με τα επώνυμα κατεψυγμένα ζυμαρικά προϊόντα του «PASTA METAXA» και τους συνεργάτες του, με επικεφαλής τον σεφ του κ. Τάσο Παπουλίδη δεν προλάβαιναν  να παρασκευάζουν και να διαθέτουν στους επισκέπτες τα πρωτότυπα και πολύ νόστιμα τους είδη, που έγιναν ανάρπαστα.
 Σε προσεγμένο σημείο του περιπτέρου 13, ο συντοπίτης μας επιχειρηματίας κ. Σάκης Γεροβασιλείου, με τον υιό του Γιώργο και τους συνεργάτες του, υποδέχονταν τους επισκέπτες και τους πρότειναν τις εκπληκτικές ποικιλίες των προϊόντων «ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ ΣΑΛΑΤΕΣ», έχοντας έτσι την ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο το πελατολόγιό του που συνεχίζει να προτιμάει τα ποιοτικά προϊόντα του.
Εν κατακλείδι, θα λέγαμε πως η ΔΕΤΡΟΠ στοχεύει καθαρά στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ποιοτικών προϊόντων της χώρας μας και η υψηλή επισκεψιμότητα της Έκθεσης αυτής αποζημιώνει κατά τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τους συμμετέχοντες φορείς του εμπορίου, της παραγωγής και της μεταποίησης.

το πλήρες φωτορεπορταζ από την εκπροσώπηση των Πιερικών επιχειρήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου