Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΣΠΥΡΟΥ ΒΟΥΓΙΑ, ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ. Μεταρρυθμίσεις χωρίς υποχωρήσεις

«Να μην υποχωρήσουμε στις πιέσεις ούτε κάποιων τμημάτων του παρασιτικού κεφαλαίου, ούτε συντεχνιών που θέλουν να μας κρατήσουν πίσω», υποστήριξε.


Την άποψη ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις της και να μην υποχωρήσει «στις πιέσεις ούτε κάποιων τμημάτων του παρασιτικού κεφαλαίου, ούτε των συντεχνιών που θέλουν να μας κρατήσουν πίσω», εξέφρασε χθες ο υφυπουργός υποδομών, Σπύρος Βούγιας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο περιθώριο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Λιτόχωρο για την επέτειο επανάστασης του Ολύμπου το 1878.

Ο κ. Βούγιας

Οι δηλώσεις του κ. Βούγια έγιναν μετά από ερώτηση της ΔΙΟΝ TV, αναφορικά με το εάν προκαλούνται προβλήματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης με όλα αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας;
«Δεν νομίζω (να προκαλούνται προβλήματα)», απάντησε ο υφυπουργός. Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Ο πρωθυπουργός αύριο (σήμερα, Δευτέρα 21/2/2011) πηγαίνει στη Γερμανία για να υπερασπιστεί το ελληνικό σχέδιο που στην ουσία το αποδέχθηκε ολόκληρη η Ευρώπη, δηλαδή την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, καλύτερες συνθήκες αποπληρωμής για τα επιτόκια και γενικά το επόμενο βήμα θα μας οδηγήσει στην υπέρβαση της κρίσης και στην ανάπτυξη.
Έχω την εντύπωση πως εδώ πρέπει να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια της κυβέρνησης. Είναι μια θετική προσπάθεια και με την έννοια αυτή δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στις πιέσεις ούτε κάποιων τμημάτων του παρασιτικού κεφαλαίου, ούτε των συντεχνιών που θέλουν να μας κρατήσουν πίσω.
Επομένως, οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να προχωρήσουν, ο τόπος πρέπει να σωθεί, είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και θα το ολοκληρώσει το έργο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου