Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ



 Με 20 θέματα εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, στις 7.00 το βράδυ, το δημοτικό συμβούλιο Δίου-Ολύμπου, στην έδρα του δήμου και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. (δίπλα από το ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου).

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με την πρόσκληση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, έχουν ως εξής:
Πρόταση για συγκρότηση λαϊκής επιτροπής αγώνα μετά από αίτημα της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση». Εισηγήτρια, δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Κουρίτα.

 ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
 Ορισμός τριμελούς επιτροπής του δημοτικού ωδείου. Εισηγήτρια, δημοτική σύμβουλος Σοφία Νούλα. Ορισμός μελών επιτροπής διαχείρισης του χωριού των ψαράδων. Εισηγητής, αντιδήμαρχος Πέτρος Κιάφας. Ορισμός δημοτικών συμβούλων ως μελών των επιτροπών παραλαβής έργων για το έτος 2011. Εισηγητής, αντιδήμαρχος Δημήτρης Μυλωνέρος.
Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ και το Π.Δ. 28/80 για το έτος 2011. Εισηγήτρια, η διευθύντρια του δήμου Δίου-Ολύμπου, Ελένη Σοφιανίδου. Ορισμός επιτροπής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του Ν.3463/2006. Εισηγήτρια, η διευθύντρια του δήμου Δίου-Ολύμπου, Ελένη Σοφιανίδου.

 ΛΗΨΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
 Λήψη απόφασης περί μεταβίβασης αρμοδιοτήτων στην επιτροπή ποιότητας ζωής, α) για χορήγηση βεβαίωσης έλλειψης υδρευτικού και αρδευτικού δικτύου, β) για χορήγηση αδειών περιπτέρων. Εισηγητής, αντιδήμαρχος Βασίλης Βροχαρίδης.
Λήψη απόφασης για λύση σύμβασης εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «Τοπόλιανη» Λιτοχώρου. Εισηγητής, αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης.
Επικύρωση της υπ’ αριθμόν 9/2011 απόφασης της οικονομικής επιτροπής αναφορικά με την επιλογή τράπεζας για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού συναλλαγών του δήμου. Εισηγητής, αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης.
Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης που αφορά στη χρηματοδότηση της πράξης «δράσεις ορθής λειτουργίας και επέκτασης του ΧΥΤΑ Λιτοχώρου». Εισηγητής, αντιδήμαρχος Βασίλης Βροχαρίδης.

 ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
 Λήψη απόφασης για κατάργηση ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΚΑΠΗ Δήμου Ανατολικού Ολύμπου». Εισηγήτρια, η διευθύντρια του δήμου Δίου-Ολύμπου, Ελένη Σοφιανίδου. Λήψη απόφασης για κατάργηση ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΚΑΠΗ Δήμου Δίου». Εισηγήτρια, η διευθύντρια του δήμου Δίου-Ολύμπου, Ελένη Σοφιανίδου.
Λήψη απόφασης για κατάργηση ΝΠΔΔ με την επωνυμία «φιλαρμονική δήμου Δίου». Εισηγήτρια, η διευθύντρια του δήμου Δίου-Ολύμπου, Ελένη Σοφιανίδου. Λήψη απόφασης για κατάργηση ΝΠΔΔ με την επωνυμία «αθλητικός οργανισμός δήμου Δίου». Εισηγήτρια, η διευθύντρια του δήμου Δίου-Ολύμπου, Ελένη Σοφιανίδου.
Λήψη απόφασης για κατάργηση ΝΠΔΔ με την επωνυμία «δημοτικός παιδικός σταθμός δήμου Λιτοχώρου» και ενσωμάτωση στον δήμο Δίου-Ολύμπου. Εισηγήτρια, η διευθύντρια του δήμου Δίου-Ολύμπου, Ελένη Σοφιανίδου. Λήψη απόφασης για διατήρηση της δημοτικής επιχείρησης «ύδρευση – αποχέτευση Ανατολικού Ολύμπου» και συγκρότηση νέου Δ.Σ. Εισηγητής ο δήμαρχος.

 ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
 Κατάρτιση κανονισμού διαβούλευσης δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης. Εισηγητής, αντιδήμαρχος Δημήτρης Μυλωνέρος. Συγκρότηση δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης του δήμου. Εισηγητής, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μιχάλης Λαλούμης.
Επιλογή συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης. Εισηγητής, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μιχάλης Λαλούμης.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

    Λήψη απόφασης προς διαγραφή ΤΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑ από την γειτονια ΚΕΡΑΜΙΔΑ.
    Εισηγητής, οι ΚΕΔΡΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΛΑΣΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή