Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Απάντηση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας στο άρθρο του κ. Ζαρκανέλα

Αντώνιε, τι τιμή! Σε έκαναν εξώφυλλο!
Αξιότιμε κ. Ζαρκανέλα,
Εμείς, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, σας ευχαριστούμε θερμά για τη χθεσινή σας παρέμβαση. Ως δείγμα ευγνωμοσύνης για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνετε τον τελευταίο καιρό προς όλους εμάς, αποφασίσαμε, στο εξής, όλα τα άρθρα σας να αναρτώνται ως πρωτοσέλιδα στον πολυσύχναστο ιστοχώρο της ομάδας μας. Ελπίζουμε, με τη χειρονομία αυτή να συμβάλλουμε κι εμείς, με το δικό μας τρόπο, στην ικανοποίηση του κρυφού σας βίτσιου, μέσα από τη …γόνιμη κριτική προς στην ομάδα μας, να εξασφαλίζετε τη δημοσίευση της φάτσας σας στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο, πράγμα το οποίο δεν καταφέρατε ποτέ με τις πράξεις σας στην πολύχρονη καριέρα σας, ούτε ως πολιτικός, ούτε ως ανώτατος διοικητικός υπάλληλος.

Σας κατανοούμε πλήρως! Τα χρόνια πέρασαν, μα το χούι παρέμεινε χούι! Πρέπει ο δύστυχος να βρείτε τρόπο να μείνετε στην επικαιρότητα και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σας ήρθε γάντι!

Μην πτοείστε! Συνεχίσετε το έργο σας και θα έχετε την πλήρη στήριξη της ομάδας μας. Μάλιστα, πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που είχατε κάποτε από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφιος Νομάρχης. Με τη δική μας βοήθεια θα αναδειχθείτε σε πρώτο νούμερο της πόλης!

Η πρότασή μας, έτσι για να σπάσει και η μονοτονία: Μήπως, στην ίδια πόζα, μια φωτογραφία με διαφορετικό κουστουμάκι;

Πολλά φιλάκια στον αυστηρό μας παππούλη….


Διαβάστε το άρθρο του κ. Ζαρκανέλα "«ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ; " κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό της ..."ΒΙΛΑΣ ΑΜΑΛΙΑ" στην Κατερίνη:

Αρχική κατάσταση (Το εγκαταλελειμμένο κτίριο, Σεπτέμβριος 2012)

Οι παρεμβάσεις πολιτών (6 μήνες σκληρής δουλειάς: Οκτώβριος 2012 έως σήμερα, Μάρτιος 2013)

Το κτίριο σήμερα
--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

1 σχόλιο:

  1. Φτάνει μην ασχολείστε με τον Τρου του διαδικτύου, αξία του δίνεται. Η σιωπή και η απάθεια απέναντί του αρκούν για να καταλάβει γιατί τόσα χρόνια η κοινωνία τον έχει καταδικάσει σε πολιτική αφάνεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή