Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-13 - Συγχαρητήρια της αντιδημάρχου Σ.Ζουρζούρα στην Ακαδημία Πλαταμώνα

Συγχαρητήρια της Αντιδημάρχου Αθλητισμού Δ.Δίου-Ολύμπου, Σ. Ζουρζούρα, προς την «Ακαδημία Πλαταμώνα» για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας.

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δ.Δίου-Ολύμπου, Σοφία Ζουρζούρα, συγχαίρει θερμά την «Ακαδημία Πλαταμώνα», ομάδα η οποία στον τελικό αγώνα Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας κέρδισε την ομάδα του «Αχιλλέα Νεοκαισάρειας» και αναδείχθηκε τροπαιούχος του θεσμού για φέτος.

Ειδικότερα, η κ. Ζουρζούρα συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Πλαταμώνα, την τεχνική ηγεσία και τη Διοίκηση της ομάδας επισημαίνοντας ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι αποτέλεσμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια ανήκουν και στο κόσμο της ομάδας που είναι συνεχώς δίπλα της.

«Η νίκη αυτή έχει ακόμη πιο μεγάλη αξία, αν σκεφθεί κανείς ότι ο «Αχιλλέας Νεοκαισάρειας» είναι μια πολύ ισχυρή από κάθε πλευρά ομάδα, γι αυτό και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια έως και το τελευταίο λεπτό της παράτασης από την πλευρά της «Ακαδημίας Πλαταμώνα» ώστε να φθάσει στο πιο ψηλό σκαλί και να κατακτήσει το φετινό Κύπελλο», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δ.Δίου-Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου