Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Λόγω "αναδιάρθρωσης" (περικοπών εξόδων) που επιβάλλει η πολιτική των μνημονίων και της τρόικας σχεδιάζεται η κατάργηση του υποκαταστήματος του Ι.Κ.Α-ΕΤΑΜ στο Λιτόχωρο.

Πάγια θέση μας είναι η ύπαρξη υγιούς δημόσιου τομέα και φορέων προς όφελος των πολιτών. Στην περίπτωση του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Λιτόχωρο είναι επιβεβλημένη η ύπαρξη , η εύρυθμη λειτουργία του υφιστάμενου υποκαταστήματος, με επαρκή μάλιστα στελέχωση και όχι η κατάργησή του.

Η επιχειρούμενη κατάργηση του υποκαταστήματος στο Λιτόχωρο
, θα έχει ως αποτέλεσμα, την συσσώρευση μεγάλων προβλημάτων σε ασφαλισμένους – εργοδότες, εργαζόμενους και συνταξιούχους στο υποκατάστημα, είτε τους χειμερινούς μήνες , είτε και κατά τους θερινούς μήνες με την εκρηκτική αύξηση του πληθυσμού (τουρίστες, εργαζόμενοι από άλλους νομούς, εποχιακές επιχειρήσεις κλπ). Αν δε, η κατάργηση συνοδευτεί και με πιθανές απολύσεις ή μεταθέσεις των ήδη εργαζομένων, τότε η κατάσταση θα πάρει και εκρηκτικές, κοινωνικές διαστάσεις.
Απαιτούμε την παραμονή του υποκαταστήματος στο Λιτόχωρο και θα αγωνιστούμε για την κατάργηση του μνημονίου και των πολιτικών που οδηγούν στην υποβάθμιση της ζωής μας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ



ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ
Νομού Πιερίας
Κατερίνη, 60100
www.syriza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου