Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Τον φράχτη αυτόν δεν τον έκαναν για τους λαθρομετανάστες, τον έκαναν για να μην φεύγουμε εμείς!

Ολοκληρώνεται ο φράχτης στον Έβρο
Στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί ο φράχτης στον Έβρο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κατασκευάστριας εταιρείας του έργου, Πέτρο Δαγρέ.

Το έργο, ύψους 3.200.000 ευρώ, διαθέτει δυο σειρές συρματοπλέγματα, εξωτερικό ύψους 2,5 μέτρων και εσωτερικό ύψους 3 μέτρων. Στο μεσοδιάστημα των δυο συρματοπλεγμάτων που έχει μήκος 1,20 μ. τοποθετούνται κονσερτίνες, των οποίων το ύψος θα υπερβαίνει τα 4 μέτρα.

Οι εργασίες στην περιοχή Νέας Βύσσας προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, ενώ το συνολικό μήκος του φράχτη είναι 10.310 μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο με την έλευση από τον Αύγουστο στην περιοχή περίπου 2.000 αστυνομικών, όσο και με την κατασκευή του φράχτη, έχει επιτευχθεί μείωση της ροής των μη νόμιμων μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, μέσω των χερσαίων συνόρων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ πέρσι τον Οκτώβριο πέρασαν παράνομα από τα σύνορα του Έβρου περίπου 10.000 λαθρομετανάστες, εφέτος τον αντίστοιχο μήνα, ο αριθμός τους μειώθηκε σε μόλις 26 άτομα!
Πηγή: ΑΠΕ - ΑΜΕ

2 σχόλια:

  1. Πάλι παραποιείτε την αλήθεια κ. Διαχειρηστά. Δεν τον κάνουν για να μην φύγουμε εμείς, λάθος. Τον φράχτη τον χτίζουν αυθόρμητα γύρω από το δημαρχείο Δίου - Ολύμπου χιλιάδες δημότες για να αποτρέψουν τη φυγή - παραίτηση του Δημάρχου!!! Νεότερες πληροφορίες λένε μέχρι νάρκες θα τοποθετηθούν για να μην μας βρει το κακό της παραίτησης και της φυγής του τοπικού ηγέτη μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή