Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Θετική προδιάθεση για να ψηφίσουν τα μέτρα έχουν 3 από τους 4 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό

Σύμφωνα με δηλώσεις στον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ τρεις από του τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό είναι θετικοί προς την ψήφιση των μέτρων που αναμένεται να φέρει η κυβέρνηση Σαμαρά στη Βουλή. Πρόκειται για τον "παλιό" Κώστα Κουκοδήμο και για τους νεοεκλεγλέντες Άννα Μάνη και Δημήτρη Χριστογιάννη. 

Ας δούμε τί δήλωσαν:

Θετική προδιάθεση για να ψηφίσει τα μέτρα έχει η Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου. «Νομίζω ότι είναι η μόνη λύση. Πρόκειται για σκληρά μέτρα, αλλά είναι η ύστατη προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε. Πάντως είναι διαφορετικό να έχεις μια σύνταξη 1.000 ευρώ και να σου κόβουν ένα τριακοσάρι και διαφορετικό να είσαι υψηλόβαθμος συνταξιούχος και να σου κόβουν 300 ευρώ», τονίζει η νεοεκλεγείσα βουλευτής Πιερίας.

Και ο Δημήτρης Χριστογιάννης παραδέχεται την αναγκαιότητα των μέτρων. «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για να εξαφανισθεί το δημόσιο χρέος», σημείωσε ο βουλευτής Πιερίας. Θεωρεί ότι τα μέτρα θα είναι σκληρά, αλλά μπορεί να οδηγήσουν στην ανάκαμψη της χώρας, ενώ τονίζει με νόημα ότι πρέπει να αποφασισθούν μέτρα που να είναι δίκαιο κατανεμημένα. Οσο για τις αντιδράσεις του κόσμου ο κ. Χριστογιάννης υποστηρίζει ότι οι πολίτες περιμένουν δύο πράγματα: «Να ληφθούν μέτρα για να φύγουμε από τη σημερινή κακή οικονομική κατάσταση αλλά και να επιστραφούν λεφτά που σπαταλήθηκαν».

Ο Κώστας Κουκοδήμος δηλώνει ότι θα τα ψηφίσει «γιατί έχουμε τη διαβεβαίωση ότι θα είναι τα τελευταία». «Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις του κόσμου που έχει ανέβει στα κάγκελα. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα», σημείωσε ο βουλευτής Πιερίας.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ

1 σχόλιο:

  1. φοβούμαι δέν θα είναι τά τελευταία σκληρά μέτρα, γιατί να μη τα ψηφίσουν οι κ.κ. βουλευτλες πού λαμβάνουν μηνιαία βουλευτική αποζημίωση 8000 ευρώ , απολαμβάνουν ατέλειας καί αλλων προνομίων, εχουν εξαφανιστεί από την κοινωνία καί ειδαν καμία μείωση στό εισόδημα τους , τους δικαιολογώ ομως ο κόσμος πεινάει, υποφέρει, εχουν αγνοια τής τραγικής κατάστασης τής ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή