Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για λειτουργία των σχολείων τού Δ.Δίου-Ολύμπου και για τα σχολικά λεωφορεία, τη Δευτέρα 13.2.2012

Ο δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη δημοτική ενότητα Ανατολικού Ολύμπου θα είναι κανονικά ανοιχτά.
Ως προς τα σχολεία όλων των βαθμίδων στις δημοτικές ενότητες Λιτοχώρου και Δίου, θα είναι ανοιχτά από τις 9.00 το πρωί και μετά. 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι ως προς τα σχολικά λεωφορεία για τη μεταφορά μαθητών από Βροντού και Άγιο Σπυρίδωνα προς Γυμνάσιο – Λύκειο Κονταριώτισσας, οι μετακινήσεις θα γίνουν με μια ώρα καθυστέρηση, δηλαδή αντί για τις 7.30 π.μ., οι μετακινήσεις θα γίνουν στις 8.30 π.μ.
Ως προς τη μεταφορά μαθητών από Πλατανάκια – Δίον – Καρίτσα προς Γυμνάσιο – Λύκειο Κονταριώτισσας, οι μετακινήσεις θα γίνουν με μια ώρα καθυστέρηση, δηλαδή αντί για τις 7.50 π.μ., οι μετακινήσεις θα γίνουν στις 8.50 π.μ.
Τέλος, ως προς τη μεταφορά από Ν.Έφεσο προς Γυμνάσιο – Λύκειο Κονταριώτισσας, οι μετακινήσεις θα γίνουν με μια ώρα καθυστέρηση, δηλαδή αντί για τις 8.10 π.μ., οι μετακινήσεις θα γίνουν στις 9.10 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου