Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Περί ανωνυμίας στα σχόλια. ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Από σήμερα όλα τα ανώνυμα σχόλια θα περνάνε πρώτα από έλεγχο - από τον διαχειριστή - πριν δημοσιευθούν. Οι λόγοι είναι προφανείς. Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που θα έχουν υβριστικό και απαξιωτικό περιεχόμενο.

Επίσης ανακοινώσεις φορέων και συγχαρητήριες επιστολές θα δημοσιεύονται χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης σχολίων.

Αν θέλετε να γράφετε σχόλια ΕΠΩΝΥΜΑ (ακόμα και με ψευδώνυμο) μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό google (blogger ή οποιονδήποτε άλλον) τον οποίο έχετε ή πολύ απλά μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Εννοείται πως η δημοσίευση (μετά την έγκριση του διαχειριστή) δεν σημαίνει πως ο διαχειριστής συμφωνεί με τα σχόλια και τα σχόλια ενός ανώνυμου που σέβεται τους όρους δεν αποτελούν προσωπικές απόψεις του διαχειριστή. 

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία στα παραπάνω επικοινωνήστε μαζί μας στο dion.olympos@gmail.com

Ευχαριστώ
Ο Διαχειριστής του dionolympos blogspot

11 σχόλια:

  1. Γιαλαντζί δημοκράτες κουοπόνηροι. Ο ένας πρώην πρόεδρος, ο άλλος γραμματέας. Σας πήραμε χαμπάρι. Ούτε τον εαυτό σας δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε. Τι να μην παν κατά διαόλου αυτά τα κόμματα. Θα κάντε και λογοκρισία. Μόνοι σας τα γάφετε, μόνοι σας τα διαβάζετε τα σχόλια που δήθεν κάνουν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμε 8:50: Και το δικό σου το μύνημα μάλλον μόνος μου το έγραψα. Παρόλα αυτά το έβαλα για να το διαβαζω και να γελάω.
    Όσο υπάρχουν τέτοια γελοία τυπάκια σαν εσένα που ενώ έχουν την δυνατότητα να γραψουν επώνυμα ψεύδονται ανώνυμα, θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα διαβάζουν τα μπλογκς και θα γελάνε με τις χυδαιότητες και τις γελοιότητες που λες.
    Τα 83000 κλικς από 31/12 στα μούτρα σου.
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ! Ούτε το πληκτρολόγιο δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς. Τι σημαίνει η λέξη "κουοπόνηροι" και "γάφετε" ;
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    Μην ξαναδιαβάζεις και μην ξανασχολιάζεις. Τέτοια σχόλια δεν προκειται να ξαναδημοσιευθούν. Θέλεις να έχεις άποψη στο συγκεκριμένο μπλογκ; ΟΙ ΟΡΟΙ τέθηκαν. Όσο για τους χαρακτηρισμούς απολιτικ παπαγάλε σου επιστρέφονται προς γνωση και συμμόρφωση.
    Αλήθεια τί θέλεις να κρύψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΕΒΡΙΣΑ, Η ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ Η ΕΠΙΠΕΔΟ???ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 13 ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ KENTRINEWS,ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ??ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ??ΓΙΑΝΝΗ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΡΟΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΑΒΕΙΣ!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ Η ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ!ΑΠΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταλαβαινεις πως εγινε καποιο λάθος.
    δεν θυμαμαι ποιο σχόλιο ήταν και τί έλεγε αλλα μήπως το είχες βάλει 3-4 σε διαφορα αρθρα;
    Δεν μπορω να βρω άλλον λόγο. Συγγνωμη παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα με τα σχόλιά σας έχει πάρει τραγικές διαστάσεις. Όσοι είναι άντρες και φοράνε παντελόνια μπορούν να βρουν το Γιάννη να του τα πουν αυτά face to face. Άλλωστε στο ίδιο χωριό μένετε. Πόσο μεγάλο είναι; Σοβαρευτείτε λοιπόν και φερθείτε ανάλογα της ηλικίας σας. Ο κόσμος την σέβεται (τουλάχιστον αυτήν). Προσπαθήστε να το κάνετε και εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάθη έχουν γίνει από όλες τις πλευρές, τόσο από τους σχολιαστές όσο και από τους διαχειριστές. Δυστυχώς, οι παλιές αμαρτίες και οι πρόσφατες εκλογές δεν αφήνουν φαίνεται πλέον περιθώρια για πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων. Κρίμα, γιατί η προσπάθεια ξεκίνησε καλά. Προσωπικά δεν κατάλαβα και ούτε πρόκειται να καταλάβω ποτέ αυτούς που παθιάζονται, εκτίθενται στην κρίση του καθενός και χαλάνε προσωπικές σχέσεις ετών για την πολιτική. Τουλάχιστον όμως, ας μην κρύβονται πίσω από την ανωνυμία που τους προσφέρει ένα blog. Καληνύχτα ανώνυμοι, ανώνυμες και διαχειριστές και πάνω απ'όλα ψυχραιμία.
    Ένας πρώην αναγνώστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμε 12:02, οι διαχειριστές λάθη μπορεί να έκαναν. Όλοι κάνουν λάθη. Δεν λοιδώρησαν ποτέ κανέναν όμως.
    ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ.
    Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, με όρους όμως.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @AΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: το σχόλιο σου διεγράφη γιατί δημοσιευθηκε 2 φορες το ίδιο σε διαφορετικες αναρτησεις. Το έχεις βάλει και στην αναρτηση του Ψωμιάδη αλλά και στην ανάρτηση του Δεξιου Ψάλτη, όπου εκεί υπάρχει κανονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καταλαβαινεις πως εγινε καποιο λάθος.
    δεν θυμαμαι ποιο σχόλιο ήταν και τί έλεγε αλλα μήπως το είχες βάλει 3-4 σε διαφορα αρθρα;
    Δεν μπορω να βρω άλλον λόγο. Συγγνωμη παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΕΒΡΙΣΑ, Η ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ Η ΕΠΙΠΕΔΟ???ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 13 ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ KENTRINEWS,ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ??ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ??ΓΙΑΝΝΗ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΡΟΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΑΒΕΙΣ!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ Η ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ!ΑΠΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή