Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Που να 'βρω τώρα δικηγόρο...

Από το "ΟΛΥΜΠΟΥ "ΣΧΟΛΙΑ"":

"Ευτυχώς δεν έχω το Δημόπουλο δικηγόρο, αλλά κι αυτός που έχω, που μου τον σύστησε ο Ψωμιάδης, μάπα είναι. Έφαγε δώδεκα μήνες φυλακή, νόμιζα θα αθωωθεί και τον βγάζουν σε αργία. Τι να κάνω τώρα; Το βρήκα, να φωνάξω την Ιωάννα την Παπαδιαμαντή. Αλλά αυτή δεν είναι πια με το συνάφι, μήπως τον Τάκη τον Καλαϊτζή, αλλά κι αυτός μάπα είναι αφού δεν με στηρίζει, μήπως την Ασημίνα Στρίμπα, κι αυτή χάλια είναι αφού κατέβηκε με το Δημόπουλο...πως τα κατάφερα έτσι, που να 'βρω δικηγόρο..." φέρεται να είπε σε στενό κύκλο...


13 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Koygias egyisi, tha se doume papthanasi kai sto al tsantiri na horeveis sto dancing with the stars me ton zoro, ante pali sta gousta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα χαρειτε τωρα λαππαδημοπουλικοι και μολις μπει το καλοκαιρι πρτε τα κουβαδακια και σε αλλα παραλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. XAXA! KANE ONEIRA 11;26. ZORIZESE E; GIATI ARAGE; XANEIS TIN KOUTALA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. as parei dikhgoro to MANTOYBALO

    MALLON DIKIGOREYEI AYTOS TWRA...
    ETSI SAN NA ME FAINETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 11:26

    Μεγάλε δε χαιρόμαστε καθόλου. Λυπούμαστε για τα δύσκολα που έρχονται στον δήμο Δίου - Ολύμπου. Απλά κάνουμε χαβαλέ με κάποιους σαν εσένα που στο εικονοστάσι σας έχετε φωτογραφία του Παπαθανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παπαζαχαροκαρτσιώτηδες πάντε να κάντε καμιά δουλειά γιατί αυτές οι μαλακίες εδώ μέσα δεν έχουν ψωμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @6:31 Ανώνυμε (τί άλλο θα μπορούσες να ήσουν):
    1. Εσύ γιατί τις διαβάζεις αφού τις θεωρείς μαλακίες;
    2. Λύσατε όλα τα προβλήματα σας, ασχοληθείτε τώρα με τις νουθεσίες για το πώς βγαίνει το ψωμί των άλλων.
    3. Γιατί διάλεξες το συγκεκριμένο άρθρο να δώσεις τις συμβουλες σου περί εργασίας, τιτανομέγιστε - γκουρού της οικονομίας, ανώνυμε;
    4. Βλέπεις ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι αναδημοσίευση από άλλο blog?
    5. Τώρα σε ερωτήματα του τί είναι τα μπλογκ και τί είναι η αναδημοσιεύση δεν μπαίνω στην διαδικασία να σου απαντήσω. Ρώτα αυτούς - αν ξέρουν - που σε έστειλαν να τα γράψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πες τα μεγαλε διαχειριστη τους ποναει τωρα γιατι το πουλεν τους αρχισε να χανει ,αυτοι τι νομιζαν οτι μια ζωη τυχερος θα ηταν.ΗΡΘΕ η ωρα του αλλα θελω να δω τα πουλακια του που κελαηδουσαν σε λιγο καιρο.Και γιατι σε πειραζει ο ΚΑΡΣΤΙΩΤΗΣ με ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ επειδη λενε την αληθεια και ηταν παντα εκει που ανηκαν , στον πολιτικο χωρο τους,εσυ που ανηκεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ πολύ τον/την κ. 6:31 για τις επαγγελματικές συμβουλές που μου δίνει. Σε περιόδους κρίσης είναι πράγματι πολύτιμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ έχω μια πληροφορία πως πίσω από το Μπλογκ κρύβονται τα διεθνή εβραιο-σιωνιστικά συμφέρoντα που με τη βοήθεια της CIA συνομώτισαν μαζί με τους τοπικούς εκπροσώπους τους (Κουκουτάτσιο, Ράπτη, Σάλτα, Φαρμάκη Α., Κουρίτα Κ., Δημόπουλο, Λάππα και κανα δυό Εισαγγελείς) για να αφανίσουν το ελληνικό γένος και τον ελληνικό πολιτισμό και για αυτό πολεμάνε τον Εκλεκτό του Θεού Δήμαρχο Παπα(τυχαίο το Παπά; Δε νομίζω- είναι όλοι τους εχθροί της Ορθοδοξίας και δεν γουστάρουν τα παπά)θανασίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Ανώνυμε 10:28: Την ευλογία σας Πάτερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παπαζαχαροκαρτσιώτηδες πάντε να κάντε καμιά δουλειά γιατί αυτές οι μαλακίες εδώ μέσα δεν έχουν ψωμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή