Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ανοίγουν τα παράπλευρα διόδια στη Λεπτοκαρυά.

 Την Κυριακή των Βαΐων, 17/4 αναμένονται να ανοίξουν τα παράπλευρα διόδια της Λεπτοκαρύας, υποχρεώνοντας σε πληρωμή όσους επιχειρήσουν να μπούν στην κωμόπολη από την εθνική οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες το αντίτιμο θα είναι 3,10€ για τα Ι.Χ.
 Την ημέρα που οι απανταχού Ορθόδοξοι γιορτάζουν την είσοδο του Ιησού με δόξα και τιμή στην Ιερουσαλήμ, η "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε." επέλεξε να επιβάλει τιμή - χαράτσι σε όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν την Ν. Πιερία την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. 
 Με τις υγείες μας!

6 σχόλια:

  1. poy einai ta karnabalia kai oi synaspismenoi tora na bgoyn
    thesis ergasias sthn aigaio pazareyohn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η δημαρχάρα - φεουδάρχης που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ; ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ! ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ "ΜΕ ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΦΑΓΑΜΕ" ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι όψιμοι είναι...
    Εγώ βλέπω το ΚΚΕ εδώ και χρόνια να διαμαρτύρεται...
    Οι υπόλοιποι βγήκαν στο δρόμο γιατί ο κόσμος θα τους πάρει με τα παλούκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ερώτηση βρε παιδιά .Κάποιος που θέλει να έρθει στη ΣΚΟΤΙΝΑ πως θα ερθεΙ?Εγω πλήρωσα τα διόδια και δεν μπορούσα να μπω στη ΣΚΟΤΙΝΑ. Δεν ντρεπόμαστε λέω εγω.Καλα μας κάνουν αφού δεν ξεσηκωνόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή