Ανακατεύθυνση


Ανακατεύθυνση στο νέο site www.dionolympos.gr, παρακαλώ περιμένετε...

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-13 - Νέα προσφορά Διον.Πασχάλη για πετρέλαιο σε σχολεία τού Δ.Δίου-Ολύμπου

Νέα δωρεά του Διονύση Πασχάλη για πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία του δήμου Δίου-Ολύμπου
ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ Ν.ΕΦΕΣΟΥ, ΔΙΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ (1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ)

Εν μέσω κρίσης, το ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης» συνεχίζει να προσφέρει πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Η παράδοση έγινε την Τετάρτη 20/02/2013 παρουσία του εκπροσώπου του ιδρύματος κ. Γιάννη Βασιλάκη ,της προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Μαρίας Ζέρβα, του Διευθυντή του Δημοτικού σχολειού Δίου κ. Δημήτρη Μπόζογλου, της Προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου κ. Τάνιας Βλάχου και της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κ. Αλίκης Φλογέρα.

Συγκεκριμένα, το ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης» παρέδωσε πετρέλαιο στα δημοτικά και νηπιαγωγεία Νέας Εφέσου, Δίου και Παντελεήμονα ενώ την Πέμπτη 21/2/2013 παρέδωσε πετρέλαιο στο δημοτικό σχολείο και στο νηπιαγωγείο Λεπτοκαρυάς (1ο δημοτικό, 1ο νηπιαγωγείο).

Με ανακοίνωσή της η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δ.Δίου-Ολύμπου, Μαρία Ζέρβα, εκφράζει τις ευχαριστίες προς το ίδρυμα και προς τον κ. Διονύση Πασχάλη, ως εξής:

Ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Δίου-Ολύμπου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης» που για άλλη μια φορά στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης και της αλληλεγγύης του προς τον συνάνθρωπο, προσέφερε εκ νέου πετρέλαιο θέρμανσης.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Μαρία Ζέρβα, Δημοτική Σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου