Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο γέλιο με τον Τσάκα της δημοσιογραφίας: Προσπαθώ τέσσερις μέρες να δώσω το USB στον Πεπόνη και αυτός δεν ενδιαφέρεται-Θα σας αποκαλύψω ονόματα που έχουν αποκαλυφθεί εδώ και μέρες...

[Θα κάνει "αποκαλύψεις" που έχουν αποκαλυφθεί εδώ και μέρες! 

Μιλάει με υπονοούμενα για δύο πρέσβεις, νυν και πρώην, οι οποίοι παρέλαβαν τη λίστα στη Γαλλία και εννοεί τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Παρίσι το 2010, Κωνσταντίνο Χαλαστάνη και τον πρώην πρέσβη Ηλία Κλή που μεσουρανούσε επί ΓΑΠ στο ΥΠΕΞ και ενεπλάκη και στην ξεφτίλα των Ιμίων. Απίστευτος ο τύπος! Θα "αποκαλύψει" ονόματα που έχουν αποκαλυφθεί εδώ και μέρες και τα έχουμε γράψει και εμείς από τις 29 Δεκεμβρίου!!
Ανάλογες είναι και οι αστειότητες "το δικό μου στικάκι δείχνει πότε και πως έγινε η αντιγραφή από το CD Παπακωνσταντίνου" με τον ξερόλα να ξέρει ακόμα και αν αντιγράφτηκε το στικάκι του από CD, από κομπιούτερ ή από άλλο στικάκι... να ξέρει δηλ. πράγματα για τα οποία ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί πρόγραμμα να τα βρίσκει... Διαβάστε και γελάστε αφού σήμερα δεν θα έχουμε δηλώσεις Τσάκα να γελάσουμε]


Νέα τροπή στην υπόθεση του usb stick που περιείχε τη λίστα Λαγκάρντ δίνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που ανέφερε πως ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν ενδιαφέρεται για στοιχεία της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ο εκδότης του περιοδικού HOT DOC έγραψε: «Έχω το USB που καταγράφει πότε δημιουργήθηκε και πώς από το CD Παπακωνσταντίνου», για να δεχθεί στη συνέχεια το ερώτημα αν θα έπρεπε να έχει δοθεί το υλικό στον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση.

Απαντώντας σε επόμενο tweet σημείωσε: «4 μέρες προσπαθώ να δώσω το υλικό στον κ Πεπόνη. Δεν έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον», ενώ σε ερώτηση για το αν δέχεται πιέσεις να μην κυκλοφορήσει το περιοδικό απάντησε: «ξέρουν ποιούς μπορούν να πιέζουν», σημειώνοντας πως το περιοδικό θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Εμπλέκει δυο ακόμα άτομα
Με νέο του δημοσίευμα στο koutipandoras.gr ο Κώστας Βαξεβάνης εμπλέκει στην «περιπλάνηση» του CD με τη λίστα Λαγκάρντ και δύο διπλωμάτες, έναν εν ενεργεία και έναν πρώην, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο δημοσιογράφος διατυπώνει ερωτήματα για τον πρέσβη της Ελλάδας στο Παρίσι που εμφανίζεται να απέστειλε τη λίστα στην Ελλάδα, σημειώνοντας: «Με ποιο τρόπο την παρέλαβε και ποιος ήταν ο αποδέκτης, ποιας πρώην υπουργού και μετέπειτα αρχηγού κόμματος υπήρξε στενός συνεργάτης και πως ενεπλάκη κατά το παρελθόν στη φυγή καταζητούμενου για την υπόθεση Siemens στο εξωτερικό;».

Για τον πρώην πρέσβη -ο οποίος σύμφωνα με τον δημοσιογράφο είχε κρυφό ρόλο στην παραλαβή της λίστας- ερωτά: «Ποιος είναι ο πρώην πρέσβης που εμφανίζεται να έχει κρυφό ρόλο στην παραλαβή της λίστας στο Παρίσι, ποιος ο ρόλος του στη διαχείριση της κρίσης των Ιμίων, για ποια εθνική υπόθεση συνεργάσθηκε στο παρελθόν με το Γιώργο Παπανδρέου και ποιες οι σχέσεις του με το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη;»

iefimerida.gr
Πηγή: Δεξί X-Trem(i)

6 σχόλια:

  1. Χρυσαυγιτικη "δημοσιογραφια", χρυσαυγιτικη αισθητικη, ηθικη, οπτικη, λεξιλογιο βιας, κανενα οριο, blogοασυδωσια, ανωνυμοι λεονταρισμοι, παραπλανηση απο καποιον που καταγγελει ...παραπλανηση, ολα ειναι μιασματα εκτος απ΄την ακροδεξια
    Κριμα Παπαζαχαρια
    παλι σε φαγανε τα αγρια ενστικτα σου
    και σημειωτεον, ο Βαξεβανης ποτε δεν ειπε οτι και ξερει και θ αποκαλυψει ποιος εκανε τις επεμβασεις στο στικακι...
    Λυπαμαι
    για να δω δυο ειδησεις τοπικες αναγκαζομαι να φαω κιλα σκατά πανελλήνια
    ασε που με τετοιες ακραιες θεσεις ...πως θα γινει ο διαλογος που λες ο τοπικος για να βοηθηθεί ο τόπος μας;;; Εκτος κι αν τον εννοουσες ως διαλογο μόνο με τους οροφους της πολυκατοικίας σας. Καλη διασκέδαση λοιπον μεταξυ σας. Και μην ξεχασετε τους καταξιωμένους που εχουν "δεχτεί δημόσια αναγνώριση για το έργο που έχει επιτελέσει στον Δήμο απο ποικίλες πλευρές"
    οπότε....
    bye bye dionolympos.blogspot.gr
    Και για να μην το ξανασυζηταμε το τεχνικο θεμα: αλλο να βαζεις το κεφαλι σου στον τορβα για το ρεπορταζ κι αλλο να γραφεις Ο,ΤΙ ΘΕΣ καταχρωμενος το δικαιωμα στην ελευθερια της εκφρασης που κερδισε αυτος που βαζει το κεφαλι του στον τορβα για το ρεπορταζ.
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΡΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ;;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ;;;
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....
    Τα περί διαλόγου, πολυκατοικίας και χρυσής αυγής δεν αξίζουν σχολιασμού!
    Μόνο τούτο: όταν δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία του διαλόγου - γιατί έτσι πιθανά να μάθαμε και αυτές να είναι οι καταβολές μας - δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα τορπιλίζουμε στο όνομα του κάθε Βαξεβάνη!
    Πριν σου πω το "ΓΕΙΑ ΣΑΣ" να σου θυμίσω πόσο άδικος ήσουν με το dionolympos για το θέμα των αποβλήτων!
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες ονόματα για τους καταξιωμένους του δήμου και του παλιού και του καινούργιου να μας πέσουν τα δόντια από τα γέλια .... αλλά πες μας να μάθουμε και εμείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αα και τις ποικίλες πλευρές που έδωσαν τα εύσημα να πέσει το γέλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όχι από τον (ε ναι ρε Γιάννη ) για να μην φάμε και εμείς τους τόνους σκατά από αυτά που διαβάζουμε στα σχόλια !!!και ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή