Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Την Δευτέρα (31-12-2012) στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου της Δημοτικής Ενότητας Κολινδρού πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Πύδνας Κολινδρού. 

Ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Πολύζος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, και σε μια γρήγορη αναφορά του μίλησε για τις ενέργειες και τις δράσεις της Δημοτικής αρχής και επεσήμανε τους στόχους της νέας χρονιάς.
Ευχές για τη νέα Χρονιά απηύθυνε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κακάνης και ευχαρίστησε το προσωπικό για την άριστη συνεργασία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι, κ. Ξανθίππη Βασιλειάδου, ο κ. Γεώργιος Λένος , ο κ. Παύλος Μεταλλίδης και οι Πρόεδροι της Δημοτικής Ενότητας Αιγινίου κ. Σωτήριος Παπαργυρίου, Δημοτικής Ενότητας Κολινδρού κ. Αργύριος Θεοδώρου, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Καστανιάς κ. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Κίτρους κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου και Ρυακίων κ. Δημήτριος Κακάνης, ο Πρόεδρος ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ κ. Γεώργιος Καλύβας καθώς επίσης και ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας κ. Κομπατσιάρης Χρήστος.

Από την Αντιδημαρχία καθαριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου