Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ: Πουλήστε τα κότερα και τις βίλες σας!

Σάλο έχει προκαλέσει η ανακοίνωση των εργαζομένων στο ΠΑΣΟΚ που παραμένουν επί 10 μήνες απλήρωτοι. 

Οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ καλούν τα μεγαλοστελέχη να πουλήσουν τις βίλες και τα κότερα που απόκτησαν!

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ που λειτουργήσαμε το blog για 3 μήνες και ενημερώναμε με ακρίβεια και υπευθυνότητα για την κατάσταση των εργαζομένων. Είμαστε εμείς που στις ανακοινώσεις μας αναφέραμε ότι...
“η πολιτική τιμωρία των εργοδοτών μας είναι θέμα του Ελληνικού λαού που μέρος του είμαστε και εμείς”.
Είμαστε εμείς που κλείσαμε το blog μόλις ξεκίνησαν οι εσωκομματικές διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας, και η χώρα μπήκε σε προεκλογική περίοδο, για να μην κατηγορηθούμε ότι παίζουμε πολιτικά παιχνίδια.

Η πολιτική καταδίκη των εργοδοτών μας ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη. Αν και πιστεύουμε ότι ο λαός ήταν “ανησυχητικά επιεικής” μαζί τους μιας και τους έδωσε 12%. (εμείς όμως δεν είμαστε σε αυτό το ποσοστό).
Έτσι ως εργαζόμενοι και μόνο με αυτή μας την ιδιότητα οφείλουμε να απευθυνθούμε στον Ελληνικό λαό και να τον ενημερώσουμε για την κατάσταση που βρισκόμαστε.

1. Η εργοδοσία μας οφείλει μισθούς 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα, και το επίδομα αδείας, και τώρα διαρρέουν ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων φοβούμενοι το αυτόφωρο σε περίπτωση καταγγελίας. (Να μην φοβούνται… απλά να είναι σίγουροι ότι ήδη έχουμε έτοιμες τις καταγγελίες, που θα φτάσουν στις αρχές 5 λεπτά μετά την λήξει της προθεσμίας της καταβολής του δώρου).

2. Ο εγκλωβισμός που μας έχουν προκαλέσει είναι ανεπανόρθωτος αφού ούτε πληρωνόμαστε, ούτε μπορούμε να μπούμε στο ταμείο ανεργίας. (Γνωστή πρακτική μεγαλοεργολάβων και επιχειρηματιών που έχουν εγκλωβίσει χιλιάδες εργαζόμενους).

3. Η απελπισία που έχουν περιέλθει πολλοί συνάδελφοι, μας υποχρεώνει να δηλώσουμε, ότι καθιστούμε απόλυτα υπεύθυνη την ηγεσία του κόμματος και τον διευθυντή για όλη την ψυχολογική που έχουμε περιέλθει, και τους καλούμε να ξεκαθαρίσουν το εργασιακό τοπίο πριν ζήσουμε δράματα που κανείς δεν θέλει με μόνους και αποκλειστικά υπευθύνους τους προαναφερόμενους.

4. Άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων και ξεκαθάρισμα του τοπίου. Η εργαζόμενοι με τακτικές πληρωμές η απόλυση και ταμείο ανεργίας. Δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτόν το χυδαίο εγκλωβισμό.

Δηλώνουμε ότι θα ενημερώνουμε τακτικά για όλες τις εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα μας. Αν οποιοσδήποτε διαπιστώσει ανακρίβειες, σε ότι γράφουμε, είμαστε έτοιμοι να εμφανίσουμε τις αστυνομικές μας ταυτότητες και τα έγγραφα μισθοδοσίας μας που αποδεικνύουν και το ότι είμαστε εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ και ότι είμαστε ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.

Δηλώνουμε επίσης ότι η τρομοκρατία που ασκούν “νέοι σωτήρες” του Κόμματος ώστε “να κάτσουμε στα αυγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς” δεν θα τους βγει σε καλό…

Δηλώνουμε ότι θα περιμένουμε μέχρι την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου, μέχρι να ξανανεβάσουμε το blog των απλήρωτων εργαζόμενων του ΠΑΣΟΚ πέρα από τις άλλες κινήσεις που θα γίνουν.

Θα πρέπει να πούμε ότι οι εργαζόμενοι στην επαρχία έχουν τεράστιο θέμα κατοχύρωσης λόγο των συμβάσεων κατά πόλη που έχουν υπογράψει με τις νομαρχιακές

Τέλος θα θέλαμε να πούμε στα νέα “παλιά” μεγαλοστελέχη, όταν μας μιλούν για κατανόηση, να σκεφτούν ότι αυτοί και οι οικογένειες τους είναι “χορτάτοι”, και κάτι άλλο… επειδή μας ρωτούν για το που θα βρουν τα λεφτά να μας πληρώσουν έχουμε απάντηση… ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου