Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Νίκος Κουκουτάτσιος - ΩΣ ΑΥΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ Μ..

Με αυτή τη φράση κατά την προφορική παράδοση των Λιτοχωριτών, σταμάτησε ο Άγιος Διονύσιος την αδελφή του Κυριακή στην ομώνυμη ράχη όπου και το σχετικό ξωκλήσι, γιατί είχε την πρόθεση η Κυριακή να εισέλθει στο άβατο του Μοναστηριού ΌΛΥΜΠΟ.

Οι γνωστοί μνηστήρες της ‘αξιοποίησης ‘του μυθικού βουνού, δεν αρκούνται στις ραδιουργίες για την άρση του Εθνικού δρυμού ή έστω τον περιορισμό του, προκειμένου να εισπράξουν τα αμαρτωλά αργύρια της μεσολάβησης, αλλά επιτίθενται και με χυδαίους χαρακτηρισμούς στην επιτροπή του κεντρικού αρχαιολογικού συμβουλίου που ήρθε να διερευνήσει την μελετώμενη μείωση της έκτασης του υφιστάμενου Εθνικού δρυμού Ολύμπου. Δεν Θέλω να πιστέψω ότι ο τόσο σοβαρός και νουνεχής βουλευτής μας αποκάλεσε την επιτροπή του ΚΑΣ Περσόνα νον Γκράτα”.

Όσο για τον ανεκδιήγητο κ. Παπαθανασίου που τον φτύνεις και νομίζει ότι ψιχαλίζει, που αποκάλεσε την επιτροπή “τεμπέληδες” κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ποτέ δεν δούλεψε στη ζωή του και έμαθε να ζει όπως ζούσε επί 16 χρόνια από τα παχυλά έσοδα του πρώην Δήμου Λιτοχώρου και της ΔΕΑΛ ΔΕΑΔΟ.

Πρόσφατο παράδειγμα η αδιαντροπιά του να εισπράξει ως έξοδα παράστασης 14.500 Ευρώ από τα άδεια ταμεία του Δήμου ΔΙΟΥ Ολύμπου που αδυνατεί να πληρώσει ακόμα και το τακτικό προσωπικό. Και εισέπραξε αυτό το ποσό παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της αργίας του για τους γνωστούς ποινικούς λόγους εισέπραττε τους μισθούς από την τράπεζα που τον είχαν διορίσει τα πράσινα συντρόφια, με τα οποία ήρθε τάχα σε ρήξη για το παίζει υπέρ κομματικός και ‘ Άντιστασιακός “ όντας υπέρμαχος της ληστοσυμμορίας του ΝΑΤΟ.

Κάτω τα χέρια από τον Όλυμπο και την Ολυμπική Νότια Πιερία αδίστακτοι μεσιτάδες. Και μακριά τα χέρια από την εθελοντική ομάδα δράσης και το Κεντρικό,Αρχαιολογικό,Συμβούλιο.



Λιτόχωρο 10 -12 — 2012.

Νίκος Κουκουτάτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου