Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μία στα εκατό χρόνια και ναι... είναι 12/12/12!

Από την Ευρώπη ως την Αυστραλία και από τις ΗΠΑ ως την Άπω Ανατολή, όλοι της Γης οι προληπτικοί έχουν σήμερα την τιμητική τους.

Για πολλούς δεν είναι μία τυχαία ημέρα και, εκ των πραγμάτων, αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο τρόπο.

Η 12η ημέρα του 12ου μήνα του 2012 είναι μια ημερομηνία που δεν τυχαίνει συχνά στα χρονικά και βάσει αριθμολογίας είναι σημαντική.

Σαν αποτέλεσμα, ουκ ολίγα ζευγάρια ανά την υφήλιο θα ενωθούν σήμερα με τα δεσμά του γάμου για να έχουν μια καλή ζωή, πολλές γυναίκες ζήτησαν να γεννήσουν ακόμα και με καισαρική ώστε να είναι τυχερά τα παιδιά τους ενώ άλλοι -εξαιτίας της κρίσης- σκέφτονται να παίξουν σε καζίνο, πιστεύοντας πως θα έχουν την εύνοια της τύχης λόγω της ημέρας.

Το Λας Βέγκας, σύμφωνα με το CNN, θα «πλημμυρίσει» στους γάμους ενώ γενικά στις ΗΠΑ σήμερα έχουν προγραμματιστεί περίπου 7.500 γάμοι.

Οι ειδικοί αριθμολόγοι μιλούν για μία ημέρα που αξίζει να βάλετε τα θεμέλια μιας επιχείρησης ή να κάνετε μια σημαντική αγορά. Κατά την άποψή τους, δεν έχει σημασία μόνο το 12 αλλά και το γεγονός ότι το άθροισμά του είναι το τρία.

Κατ’ επέκταση, το τρία σαν αριθμός είναι τυχερός επειδή αντιστοιχεί στον πλανήτη Δία, πο, βάσει μεγέθους, είναι πίσω από τον Ήλιο και τη Σελήνη.

Τέλος, το τρία είναι ο αριθμός που αντιστοιχεί στον πλούτο, επισημαίνουν οι γνώστες, εξ ου και πιστεύεται ότι ωφελεί οικονομικές συναλλαγές και επιχειρήσεις.

Πάντως η επόμενη σημαντική αριθμολογικά ημερομηνία, δεν απέχει πολύ. Του χρόνου το Δεκέμβριο θα έχουμε 11/12/13!
Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου