Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Λιτοχώρου - ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς το Σύλλογο Επαγγελματιών Λιτοχώρου (Σ.Ε.Λ.)

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Λιτοχώρου απευθυνόμενος στον τοπικό Σύλλογο Επαγγελματιών που εκπροσωπεί και τους επιχειρηματίες cafe, club, bar, όπου προσφέρονται αλκοολούχα ποτά, ζητά να τους ενημερώσετε ότι "απαγορεύεται η προσφορά αλκοολούχων ποτών σε ανήλικα άτομα".

Αναγκαζόμαστε να προβούμε στην ενέργεια αυτή, γιατί υπέπεσαν στην αντίληψη μας και μας αναφέρθηκαν διάφορα περιστατικά παραβίασης του νόμου για διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους, κατά την διάρκεια διάφορων εκδηλώσεων (χορών).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε και να υπενθυμίσετε στα μέλη σας την ισχύ αυτών των απαγορευτικών διατάξεων.

Επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι συνεχίζεται η ίδια παραβατική συμπεριφορά από τους επιχειρηματίες - μέλη του συλλόγου σας.

Παρακαλούμε τέλος να αποστείλετε την ενημερωτική αυτή επιστολή σε καθένα προσωπικά από τα μέλη σας που διατηρούν τέτοιου είδους επιχειρήσεις, ώστε να λάβουν γνώση της ενέργειας μας αυτής και κυρίως να γνωρίζουν ότι οι Γονείς και Κηδεμόνες των παιδιών του Γυμνασίου και μεγαλύτερων παιδιών, παρακολουθούμε και αντιλαμβανόμαστε τις συμπεριφορές αυτές και δηλώνουμε ότι δεν θα τις ανεχτούμε πλέον.



Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος 

Νίκη Κουκιώτη 

Τα μέλη
Ευαγγελία Ξυπτερά

Μαίρη Καψάλη

Δημήτρης Μακαλέκας

Γιάννης Ρέππας

Βαλεντίνα Φίλαϊ

Μιλτιάδης Ορφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου