Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη του υποψ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Απόστολου Ντινάκη, στον Δ.Δίου-Ολύμπου.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ 
ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
* ΑΠ.ΝΤΙΝΑΚΗΣ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΕΧΩ.
* Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ: ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ. ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Στο πλαίσιο επισκέψεών του σε υπηρεσίες, φορείς, συλλόγους και πολίτες, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Απόστολος Ντινάκης, μετέβη στον δήμο Δίου-Ολύμπου και είχε συνάντηση με τον αν. δήμαρχο Γιώργο Φαρμάκη και με την αντιδήμαρχο Μαρία Τσιμήτρη.
Στόχος της επίσκεψής του ήταν να ενημερωθεί σε βάθος για προβλήματα της περιοχής εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και για θέματα που αφορούν στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης.
Αν και, όπως δήλωσε αργότερα ο κ. Φαρμάκης, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα του δήμου, επειδή ασχολείται με αυτά, εδώ και πολύ καιρό, ως ενεργός πολίτης, ο κ. Ντινάκης άκουσε προσεκτικά τον αναπληρωτή δήμαρχο τόσο για τα ιδιαίτερα προβλήματα (χρέη, υποχρηματοδότηση, έλλειψη χρημάτων κλπ) όσο και για τις προσπάθειες που πραγματοποιούνται ώστε, ακόμη και σε περίοδο κρίσης, να εκπονούνται μελέτες και να γίνονται κάποια μικρά ή και μεγαλύτερα βήματα για ανάπτυξη.
Από την πλευρά του ο κ. Ντινάκης εξέθεσε τις απόψεις του κυρίως στις προοπτικές που υπάρχουν για να έρθουν νέες επενδύσεις στη χώρα και στον τόπο με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών κυρίως κονδυλίων. Ευχήθηκε δε να ξεπεράσει τον οικονομικό σκόπελο η χώρα και να μπορέσει, κάποια στιγμή, να ορθοποδήσει ο υπερχρεωμένος δήμος Δίου-Ολύμπου.
Επίσης, δεσμεύτηκε ότι ανεξαρτήτως των όποιων αποτελεσμάτων της 17ης Ιουνίου, ο ίδιος θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα δρώμενα του δήμου, να προσφέρει με τις ιδέες του και να στηρίζει κάθε θετική προσπάθεια και προοπτική του Δίου-Ολύμπου. Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Φαρμάκη και την κ. Τσιμήτρη για την εποικοδομητική κουβέντα που είχαν και ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλή ανάταση της χώρας και του δήμου».
Από την πλευρά τους τόσο ο αν. δήμαρχος κ. Φαρμάκης όσο και η αντιδήμαρχος κ. Τσιμήτρη ευχαρίστησαν, με τη σειρά τους, τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την παρουσία του στον δήμο, του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία και του ζήτησαν να συνεχίζει να στηρίζει, με όποιον τρόπο μπορεί, τις προσπάθειες που γίνονται στον δήμο για νοικοκύρεμα και για θετικά βήματα προς τα εμπρός.

2 σχόλια: