Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - Διαμαρτυρία αντιδημάρχου Π.Κιάφα προς τη ΔΕΗ για αναμμένα φώτα την ...ημέρα!

ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ
Διαμαρτυρία του αντιδημάρχου Π.Κιάφα για συνεχές φαινόμενο με αναμμένα φώτα της ΔΕΗ την …ημέρα!

Τη διαμαρτυρία του για τις σπατάλες που, εν μέσω κρίσης, προκαλούνται από συνεχή φαινόμενα αναμμένων φώτων σε στύλους της ΔΕΗ, την ημέρα, σε περιοχές του Δ.Δίου-Ολύμπου, εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Πέτρος Κιάφας με έγγραφο που απέστειλε στους αρμόδιους της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού (ΔΕΗ). Ολόκληρο το έγγραφο έχει ως εξής: 

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
«Με το παρόν έγγραφο εκφράζουμε τη διαμαρτυρία των δημοτών μας για φαινόμενα αναμμένων φώτων σε στύλους της ΔΕΗ, στον Δ.Δίου-Ολύμπου.
Θέλω να πιστεύω ότι η εμφάνιση τέτοιων φαινομένων, και μάλιστα μέρα μεσημέρι, δεν είναι αποτέλεσμα αδιαφορίας αρμοδίων υπαλλήλων της υπηρεσίας σας αλλά αποτέλεσμα βλαβών. Θεωρώ όμως ότι οποιαδήποτε κι αν είναι η αιτία αυτής της κατάστασης, όπως σας έχουμε ενημερώσει και τηλεφωνικά κάποιες φορές, καλό θα ήταν να δείτε πιο σοβαρά το όλο θέμα, ώστε να υπάρξει οριστική λύση σε τέτοιου είδους προβλήματα.
Δεν είναι δυνατόν να διερχόμαστε ημέρες σοβαρής και πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης και να γίνεται σπατάλη ενέργειας και χρημάτων των δημοτών μας, ούτε είναι δυνατόν δημότες του Δήμου μας αλλά και επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι, να βλέπουν φώτα αναμμένα την ημέρα και να απορούν και να διαμαρτύρονται και να επικρίνουν όλη αυτή την κατάσταση.
Παρακαλούμε πολύ για τις άμεσες ενδεδειγμένες ενέργειές σας.
 
Ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Κιάφας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου