Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ DION MOTORS S.A.

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών αλλά σε ρυθμό «Fast Forward» πραγματοποιήθηκε από τις 7 - 9 Φεβρουαρίου 2012 η Προϊόντική εκπαίδευση όχι σε ένα αλλά σε τέσσερα νέα εντυπωσιακά μοντέλα: Αstra GTC, Zafira Tourer, Combo και το ηλεκτρικό Ampera της Opel, Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και το Ετήσιο Συνέδριο Διανομέων & Εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Opel από την GM Hellas. 

H εκδήλωση έλαβε χώρο στο «Grand Resort Lagonisi» στην Αθήνα. Τα νέα αυτοκίνητα της Opel παρέχουν υψηλή σχεδίαση, καινοτόμο τεχνολογία και κορυφαία ποιότητα, όλα στην υπηρεσία απλών καθημερινών ανθρώπων με πραγματικές ανάγκες. 

Φυσικά η Opel Dion Motors s.a. με μεγάλη συμμετοχή όλων των συμβούλων πωλήσεων παραβρέθηκε στο συνέδριο. Αντάλλαξε απόψεις με όλο το δυναμικό του δικτύου της Opel και συμμετείχε στα test drive και στην εκπαίδευση.

 Η Opel Dion Motors s.a. μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά στον χώρο του αυτοκινήτου βραβεύτηκε για τις κορυφαίες επιδόσεις της αλλά και για την υψηλότερη επίτευξη έναντι του στόχου πωλήσεων Opel Insignia. Την βράβευση έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος GM Hellas A.E. Karoly Wolf. Το βραβείο παρέλαβε ο Dealer Operator της Opel Dion Motors s.a., Δημήτρης Πόδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου