Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται η προσπάθεια που είχε ξεκινήσει - μεταξύ άλλων - και ο Δήμος Δίου -Ολύμπου για τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας

Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα θα δημιουργεί από τις 6 Μαρτίου και για δύο μήνες το μεσογειακό εστιατόριο που λειτουργεί στην γκαλερί του μουσείου του Λούβρου, στο Παρίσι.

Τα εδέσματα θα σερβίρονται πάνω σε σουπλά με φωτογραφίες από την Κεντρική Μακεδονία, υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής και με οπτικοακουστικό υλικό αρχαίας ελληνικής τραγωδίας και Ζορμπά που θα προβάλλεται σε γιγαντοοθόνες. Όποιος τα γεύεται θα μπορεί, με την απόδειξη του εστιατορίου, να συμμετέχει σε κληρώσεις προκειμένου να κερδίσει δωρεάν αεροπορικά ταξίδια με προορισμό τη Θεσσαλονίκη αλλά και δωρεάν τετραήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο.

«Το παραπάνω εγχείρημα, που έχει στόχο να κάνει γνωστά τα ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό αλλά και να προσελκύσει τουρίστες στην Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Ελληνογαλλικού Eμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και των δήμων Νάουσας και Δίου - Ολύμπου. Η προσπάθεια αυτή είχε ξεκινήσει στο πλαίσιο της εκστρατείας τουριστικής προβολής της Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή την έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο στο Μουσείο του Λούβρου», εξηγεί στο ΑΜΠΕ η αντιπρόεδρος του Ελληνογαλλικού Eμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Μαρία Βοζίκη.

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου