Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Η Λιτοχωρίτικη Παρέα της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012, ανταμώθηκε και πάλι στη Στέγη του Συλλόγου Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης, δίνοντας …παράταση στα κούλουμα.

Ο μουσικός πυρήνας της Παρέας εμπλουτίστηκε και από την καταπληκτική παρουσία του νεαρού Λιτοχωρίτη Ευριπίδη Σκρέτα, ταλέντο στο μπουζούκι, με την παρέα του. Μαζί τους ο Θόδωρος Κάκαλος με το ακορντεόν, πλαισιωμένοι φωνητικά από τους: Γ. Νικολό, Θ. Σβάρνα, Γρ. Γιαννουλόπουλο, Γ. Ζησκάτα, Γρ. Μόχλα, Κ. Κοψαχείλη, Μίμη Σκρέτα, Ν. Κάκαλο, Θ. Σκρέτα και άλλους πολλούς. Με το κέφι να κορυφώνεται έπεσαν και οι  σχετικές χορευτικές γυροβολιές… 
 
Από την Παρέα πέρασε και ο Λιτοχωρίτης δικηγόρος Νίκος Παπανικολάου, όπως επίσης παραβρέθηκε και η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης Λιτοχωρίτισσα. Μαίρη Γιαννουλοπούλου – Ακριτίδου. 
 
Το επόμενο ραντεβού της Λιτοχωρίτικης Παρέας δόθηκε για την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012, ώρα 8.30 μμ, ως προετοιμασία ενόψει και του Πάσχα, δίνοντας έτσι στους Λιτοχωρίτες να συναντιούνται και να ενδυναμώνονται οι δεσμοί τους.
Ι.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου