Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

    Η  γιορτή της μητέρας  αποτελεί μια ιδιαίτερη ημέρα για όλους μας. Τιμούμε τις μητέρες και εκφράζουμε την αγάπη, το  σεβασμό   και την ευγνωμοσύνη μας στα  πρόσωπα  που αποτελούν τον πυλώνα της οικογένειάς μας. Στα πρόσωπα που μας γεννούν και μας ανατρέφουν με  αγάπη, στοργή και  θυσίες. Στα πρόσωπα που μας συμπαραστέκονται και μας εμψυχώνουν σε κάθε μας βήμα. Σταθερό σημείο αναφοράς η μητέρα στη ζωή του κάθε ανθρώπου, όπως σταθερή και αναλλοίωτη παραμένει και  η αγάπη από και προς αυτήν.
  Η  γιορτής της μητέρας  αποτελεί  ελάχιστη αναγνώριση της κοινωνικής της προσφοράς. Αποτελεί  όμως   ευκαιρία  και αυτονόητη υποχρέωση να  τιμήσουμε τη μητέρα- το ιερό αυτό σύμβολο-  για την προσφορά της   τόσο στην οικογένεια όσο και στην κοινωνία.
  Ο  ιερός ρόλος της μητέρας γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός στη σημερινή εποχή. Ένας ρόλος που χρειάζεται το σεβασμό,  τη  στήριξη και την αναγνώριση όλων. Οφείλουμε όλοι στις μητέρες μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής τους και να τις  εξασφαλίσουμε μια αξιοπρεπή  κοινωνική θέση για όλα αυτά που ακούραστα μας προσφέρουν.  
  Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες γεμάτα υγεία  και  δύναμη για το πολύτιμο έργο που επιτελούν στη ζωή. Ένα  χαμόγελο και  ένα γλυκό φιλί είναι  αρκετά για να τις  κάνουν ευτυχισμένες.

                                                   Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

                                                                                   ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου