Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Προς ποδοσφαιριστή ΚΑΤΙΔΗ

Κομπλεξικό παιδάκι... Άκου...

Όταν τελειώσεις με τις αγωνιστικές - λέμε τώρα - υποχρεώσεις σου, ανοικτή πρόσκληση να σε ξεναγήσω στο βουνό των θεών!
Πρώτη στάση το βομβαρδισμένο από τους Γερμανούς Μοναστήρι του Αγ. Διονυσίου του Εν Ολύμπω... 

Τις επόμενες στάσεις τις διαλέγεις εσύ...

Τελευταία στάση όμως θα είναι η Ζηλνιά!

Εγώ και εσύ... 

Ξέρεις τι ωραία που θα περάσουμε;;;   

1 σχόλιο:

  1. Ολα αυτα τα υπερφίαλα ορθαδικοlifestylοαμορφωτοδιασημοτσογλανια κανουν τη μεγαλυτερη δυνατη μαλακια (χαιρετω ναζιστικα, σημαινει το αποδεχομαι ολο το θεμα το ρατσιστικοφασιστικοαπανθρωπο) κι οταν αντιμετωπισουν την αντιδραση του κοσμου ολου .... "δεν ηξερα, δεν το θελα, μου ξεφυγε, πλακα εκανα..."
    Και μετα μπαινουν και τα "παπαγαλακια" και αναλαμβανουν να ξελαφρωσουν τις ευθυνες των πχ απαραιτητων ποδοσφαιριστων, αθλητων κτλ. Η αλλη χαζη ξανθια εφαγε τον αποκλεισμο, επαιξε ολο το ρεπερτοριο της Μαρθα Βουρτση και στο τελος ...παντρευτηκε τον Κασιδιάρη. Τόλμη να πει ναι αυτη ειμαι δεν ειχε, ουτε αυτος εδω ο Λιοναϊντας με τα τατουαζ.
    Στη Γερμανια, θα ειχαν φαει και ποινικές τιμωρίες και πειθαρχικές κυρωσεις εξοντωτικές, γιατί μόνο έτσι επέρχεται δικαιοσύνη και γιατι το απόλυτο κακό το αντιμετωπίζεις με απολυτη ποινη: κυρα μου θες να σαι ανθρωποκτόνος; οκ εθνικη σημαία δεν εχει ξανα κι ελατε εσεις συλλογοι να μου πειτε ποιος θελει να την εχει στο δυναμικό της. Και τελος
    Ο χαιρετισμος ειναι υψιστος συμβολισμος και εν προκειμενω συμβολισμος αποδοχης του απόλυτου παραλογισμου, της πλεον απανθρωπης βιας, του σκοταδισμου, της απολυταρχίας, του Κακου μεταμορφωμένου. Πανω απ΄όλα συμβολίζει οταν προερχεται απο Ελληνες το επιπεδο αγνοιας της Ιστοριας, της παγκοσμιας και της δικης μας.
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή