Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με προέδρους δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του δήμου Δίου- Ολύμπου

Με προέδρους δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του δήμου Δίου- Ολύμπου συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, καλωσόρισε τους προέδρους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στη συνάντηση και προχώρησε σε μια παρουσίαση του προγράμματος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την ανάπτυξη των κοινοτήτων. Στη συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα συζητήθηκαν θέματα- προβλήματα των κοινοτήτων του δήμου Δίου- Ολύμπου που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Από την πλευρά τους, οι πρόεδροι των δημοτικών και των τοπικών κοινοτήτων κατέθεσαν τις απόψεις τους για την εύρυθμη λειτουργία των κοινοτήτων τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της κάθε περιοχής, έθεσαν μία σειρά ερωτημάτων σχετικά με τις αρμοδιότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και ζήτησαν τη στήριξή της τόσο για τη διευθέτηση κάποιων θεμάτων όσο και για την αναβάθμιση των περιοχών τους. 

Θέματα που αφορούν σε έργα αγροτικής οδοποιίας, διανοίξεις και διαγραμμίσεις οδών αλλά και το ζήτημα της σήμανσης με τοποθέτηση νέων διευκρινιστικών πινακίδων κυριάρχησαν κατά τη συνάντηση. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε την πρόθεση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας να διαθέσει τα μηχανήματα των υπηρεσιών της για την εξυπηρέτηση των κοινοτήτων. Παράλληλα, ζήτησε να υπάρχει γόνιμη και διαρκή συνεργασία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών. 

Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ν.Πόρων, Νίκος Παπανικολάου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκοτίνας, Γεώργιος Πληξίδας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Σπυρίδωνα, Ευάγγελος Σκάγιας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πλαταμώνα, Δανιήλ Σπανόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κονταριώτισσας, Κωνσταντίνος Χότζιας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λεπτοκαρυάς, Βαγγέλης Κουκάρας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βροντούς, Γεώργιος Πανωλής, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δίου, Κυριάκος Αγαθαγγελίδης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ν.Εφέσσου, Δημήτρης Κατιρτζής, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου, Δημήτρης Ανδριάς, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καρίτσας, Δημήτρης Πατρής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Δημήτρης Τσιμήτρης και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Θεόδωρος Αγοραστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου