Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - Σεμινάριο κατασκευής παραδοσιακής κούκλας διοργανώνει ο Δ.Δίου-Ολύμπου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 
Σεμινάριο για κατασκευή παραδοσιακής κούκλας 
* ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 19, 20 ΚΑΙ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ. 
* ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η κ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΚΕΚΑ ΕΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ Η κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΤΣΙΟΥ 

Ένα ενδιαφέρον όσο και πρωτότυπο σεμινάριο για κατασκευή παραδοσιακής κούκλας διοργανώνει ο δήμος Δίου-Ολύμπου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό όμιλο Λιτοχώρου το τριήμερο 19, 20 και 21 Νοεμβρίου 2011, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο Λιτόχωρο. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομάδες. 

Συγκεκριμένα, η πρώτη ομάδα θα λειτουργεί από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι ενώ η δεύτερη ομάδα θα λειτουργεί από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ. Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας του σεμιναρίου θα έχουν καταρτιστεί κατάλληλα πάνω στο αντικείμενο που θα έχουν εκπαιδευτεί. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€. Εισηγήτρια και υπεύθυνη του προγράμματος θα είναι η κ. Βαρβάρα Γκέκα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει η κ. Ελευθερία Κίτσιου. Επίσης, την ενδυματολογική επιμέλεια θα έχει η κ. Βαρβάρα Γκέκα. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 
Τα υλικά που θα χρειαστούν στο σεμινάριο και που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι συμμετέχοντες είναι τα εξής: Βαμβακερά υφάσματα (παλιά σεντόνια, μπλούζες), ένα ψαλίδι, βελόνες ραψίματος, δύο διχάλες ξύλου ύψους περίπου 60 cm, ένα ρολό γυψογάζας, διάφορα χρώματα κλωστές, ένα μέτρο ατσαλόσυρμα καθώς και πέντε κουκούλια μεταξοσκώληκα.

Όσες και όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ή επιθυμούν περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο αντιδημαρχίας πολιτισμού του δήμου Δίου-Ολύμπου. Τηλέφωνο επικοινωνίας:2351 351 003 – E-mail: dion@dion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου