Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμος Δίου - Ολύμπου γιατί δεν αντιδρά στο χαράτσι της ΔΕΗ;;;; Μήπως και αυτό είναι "τζάμπα μαγκιά" για την διοίκηση Παπαθανασίου - Φαρμάκη;;;;

Φουντώνει καθημερινά το κύμα αντίδρασης των δήμων του Πειραιά ενάντια στην πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. 
Η δημοτική αρχή Κορυδαλλού ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει νομική υποστήριξη σε όσους δημότες δεν μπορούν να πληρώσουν το νέο τέλος, ενώ σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και ο δήμος Νίκαιας - Ρέντη. 

Μάλιστα, για το θέμα αυτό, ο δήμος Νίκαιας - Ρέντη τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση στο δημαρχείο της Νίκαιας σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά. 

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος έχει εκδώσει ήδη σχετικό ομόφωνο ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο της 7ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο δηλώνει ότι θα είναι στο πλευρό των δημοτών του και θα στηρίξει κάθε κινητοποίησή τους. Στο πλαίσιο αυτής της συμπαράστασης, στο ισόγειο του δημαρχείου λειτουργεί γραφείο ενημέρωσης των δημοτών για πληρωμή μόνο του ρεύματος και των δημοτικών τελών (μέσω ΑΤΜ) και για τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών για ασφαλιστικά μέτρα κατά του χαρατσιού. 

Πηγή: kathimerini.gr

1 σχόλιο:

  1. δεν ξερω αν ειναι μαγκια η οχι, ξερω ομωσ οτι ο παλιοσ ανατολικοσ ολυμποσ ηδη πληρωνει χαρατσια ειτε μασ αρεσει ειτε οχι, αν αντιδραμε σαν δημοσ δεν ξερω αλλα σαν δημοτεσ δεν θα αργησουμε να κανουμε εξεγερση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή