Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ο «άγνωστος» πρατηριούχος και η …αμνησία Ψωμιάδη

Από το Kentrinews:
http://www.kentrinews.gr/?p=5154
Ο Ψωμιάδης όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε- το είπε και στο δικαστήριο που τον καταδίκασε – τον  πρατηριούχο που του μείωσε το πρόστιμο…

Ποια είναι όμως η αλήθεια; 

Καταρχήν αυτό που δεν λέει, για ευνόητους λόγους, η πλευρά Ψωμιάδη είναι ότι στο σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης αναφέρεται επ’ αυτού το εξής αποκαλυπτικό: «Απορριπτέος επίσης κρίνεται και ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου  ότι δεν γνώριζε τον ευνοηθέντα Χρήστο Καραγιαννίδη, καθόσον από την προεκτεθείσα συνολική συμπεριφορά αυτού το δικαστήριο οδηγείται στην ακριβώς αντίθεση κρίση».

Το δεύτερο στοιχείο που και γι΄ αυτό χρειάζεται κάποια απάντηση από τον λαλίστατο κατά τα άλλα Παναγιώτη Ψωμιάδη, είναι ότι ο ευνοηθείς πρατηριούχος (σ.σ.: είχε συλληφθεί να νοθεύει καύσιμα)  ήταν γνωστό στέλεχος της ΝΔ  και υπήρξε ενεργό μέλος της διοίκησης της ΝΟΔΕ δυτικού τομέα Θεσσαλονίκης. Θα ήταν λοιπόν  αν μη τι άλλο αξιοσημείωτο να μην γνωρίζονται… Μάλιστα όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Θ» καθ’ όλη τη διάρκεια της νομαρχιακής θητείας του κ. Ψωμιάδη «ο Χρ. Καραγιαννίδης ήταν συχνός θαμώνας της νομαρχίας. Συνδεόταν στενά με το διατελέσαντα αντινομάρχη Γιώργο Τσαμασλή, καθώς και με τον Διονύση Ψωμιάδη, τον οποίο γνώριζε από το χώρο του αθλητισμού, καθώς είχε διατελέσει υπεύθυνος στο αθλητικό κέντρο του δήμου Ευόσμου. Σημειώνεται ότι ο κ. Τσαμασλής ήταν εκείνος ο οποίος πίεζε αφόρητα τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Εμπορίου Ηλία Τυχαλάκη να μειώσει τα επιβληθέντα πρόστιμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου