Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Σχόλιο του αναγνώστη μας Πέτρου Παπαδόπουλου στην συνέντευη του Γιώργου Φαρμάκη

" Καλά τα λέει ο αντιδήμαρχός μας κ. Γ. Φαρμάκης αλλά θα ήταν πιό καλά έαν αυτά που έλεγε ήταν και αληθινά! Λέτε σε ερώτηση του "μπλογκ" για την εκρεμοδικία Παπαθανασίου ότι: δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά... Και κυρίως να σεβαστούμε το λαό και την απόφασή του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ο οποίος επέλεξε για Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου τον Γ. Παπαθανασίου. Δηλαδή κ. Φαρμάκη για εσάς δεν υφίσταται η 183/2010 απόφαση του Εφετίου Θεσσαλονίκης που παραπέμπει τον κ. Παπαθανασίου σε δίκη σε βαθμό κακουργήματος και φυσικά ούτε το άρθρο 236 του Καλλικρατικού Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων βάση του οποίου έπρεπε να τεθεί σε αργία.
Αυτό που διατυμπανίζεται με την δήλωσή σας αυτή, είναι η προφανής υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο κ. Παπαθιανασίου αλλά και εσείς (αφού θα είστε ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ - αυτό ξεχάσατε να το πείτε στην συνέντευξή σας)τον Μαρτίο του 2012: ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Για να δούμε λοιπόν πως αποφάσισε ο λάος:
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 26896.
Συνδυασμός Παπαθανασιου Α' Κυριακή: 5512 ψήφοι, Β' Κυριακή: 8444 ψήφοι! Μην το παίζεται λοιπόν και τόσο λαοφιλείς, δημοφιλείς και λαοπρόβλητοι γιατί το νόμισμα έχει 2 όψεις.
Η μία όψη έδωσε τη νίκη σε εσάς την Β' Κυριακή και η άλλη έδωσε την νίκη από την πρώτη κι' όλας Κυριακή στην αποχή, ελέω της απογοήτευσης του λαού από την πολιτική και τους πολιτικούς... Θα ήθελα λοιπόν από τώρα να συμβουλεύσω και εσάς αλλά και τον κ. Παπαθανασίου στο δικαστήριο να μην επικαλεστείτε τον λαό, δεν είναι μαζί σας!
Εξάλλου δεν νομίζω καν να χρειαστεί καμία τέτοια αναφορά, αφού εάν ο κ. Παπαθανασίου ήταν να δικασετεί αμερόληπτα θα έπρεπε ήδη να εφαρμοστεί το άρθρο 236 και να είναι σε αργία, όπως έγινε μα τον "δεξιό" Μαντούβαλο που ήταν απλά ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πειραιά (αλήθεια αυτό δεν είναι δουλειά του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης που φήμες τον θέλουν επιστήθιο φίλο του κ. Παπαθανασίου;). 
Εάν είναι όμως να επικαλεστείτε κάποιον για παράδειγμα στη δίκη, τότε επικαλεστείτε τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Ρουσόπουλο, τον Βουλγαράκη και τόσους άλλους της πολιτικής που δεν τους κάναν κανένας τίποτα, αφού και αυτοί όλα "νόμιμα" τα έκαναν παρ' όλο που δεν έίχαν ίχνος ηθικής και αίσθημα περί δικαίου...
Βλέπετε η δικαιοσύνη, αν και τυφλή έχει όμως δύο μάτια: Ένα για τους ΠΟΛΙΤΕΣ και ένα για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!
Θα μπορούσα να πω πολλά: Για το παιχνίδι που γίνεται 4 μήνες τώρα με τα χρέη που παραλάβατε, τη σιωπή που κρατάτε απέναντι σε αιρετους που σας βοήθησαν προεκλογικά για τις σπατάλες που βρήκατε, για τις υπερεξουσίες που σας έδωσε ο Παπαθανασίου (μέχρι αναπληρωτή σας όρισε ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΥΘΕΙ;;;), για την "ασυλία" Αρωνιάδη, για την έκφραση ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ που δεν αντέδρασε κανεις σας κ.α. αλλα προτιμώ να σχολιάσω για τέλος μόνο το "ΟΥΚ ΑΕΙΝ ΑΡΧΕΙ" (που κανονικά είναι ουκ ΑΕΙ αρχει).
Το γνωμικό αυτό είναι του τραγικού ποιήτη Αγάθωνα και ολόκληρο έχει ως εξής:
"Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει."
και σημαίνει πως οι άρχοντες (οι πολιτικοί) πρέπει να μην ξεχναν ποτέ 3 πράγματα:
1ον διοικούν ανθρώπους, με προβλήματα και ανάγκες και ως εκ τούτου θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουν με ευαισθησίες ΟΛΟΥΣ, όχι επιλεκτικά όπως π.χ. ανάγκες χώρου τραπεζοκαθισμάτων έχουν οι καταστηματάρχες στο Λιτόχωρο ενώ οι Λεπτοκαρίτες όχι...
2ον όλες τους οι ενέργειες, πρέπει να γίνονται με βάση τους νόμους και το Σύνταγμα και όχι επικαλούμενοι εκλογές, λαό και πολιτική να τον παρακάμπτουμε, βλέπε άρθρό 236 του Καλλικράτη...
3ον να θυμούνται πως δεν πρόκειται να διοικούν ισόβια,δηλαδή να διοικούν 1 ή 2, άντε 3 τετραετίες βρε αδερφέ!
Εσύ αξιότιμε αντιδήμαρχε σε ποιά τετραετία είσαι και επικαλείσε αυτά;
Οι τρεις "πράσινοι" Γιώργηδες του Λιτοχώρου (Παπαθανασίου, Ελευθερίου, Φαρμάκης) πίασατε 20 χρόνια διοίκησης στον πρώην δήμο Λιτοχώρου και συνεχίζετε το έργο σας και στον δήμο Δίου - Ολύμπου.
Την επόμενη φορά να βάλετε και στο ψηφοδέλτιο και τον Μουμπάρακ της Αιγύπτου (σοσιαλιστής είναι και αυτός) και αφήστε τις ρητορίες και τα αρχαία γνωμικά αφού ποτέ δεν τα εφαρμόσατε και ούτε προκειτε να τα εφαρμόσετε."

Σχόλιο του dionolympos blogspot:
"Κύριε Παπαδόπουλε να κάνουμε μία διευκρίνηση...
Ο Γιώργος Φαρμάκης είναι 2 φορές κατά το παρελθόν εκλεγμένος με τον κύριο Παπαθανασίου και μία ως αντιπολίτευση με την κυρία Τσίρου. Την μία από αυτές τις φορές πέρασε ξανά από το πόστο του αντιδημάρχου. 
Επομένως αυτό που αναφερετε για τα 20 χρόνια στον δήμο είναι τουλάχιστον υπερβολικό.
Για αποκατασταση της αλήθειας.
Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας"

7 σχόλια:

  1. Βρε καιμενε τυπε εισαι τοσο ανιδεος οσο δεν φτανει. Δηλαδη δεν εχεισ δει τι εργα εχουν γινει στο Λιτοχωρο επι Παπαθανασιου η ποσα χρεη ειχε ο δημος επι Παπαθανασιου? Η θεωρεισ τουσ Λιτοχωριτες τοσο χαζουσ ωστε να τον βγαζουν τεσσερισ συνεχομενες τετραετιεσ με ποσοστα στο 60%?? Για αυτο το χειροτερο πραγμα ειναι η ελλιπης πληροφορηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πατήσετε το πλήκτρο δεξιά του Λ, πριν το τονούμενο φωνήεν, τοποθετεί τόνο και κάνει την ανάγνωσή μας πιο εύκολη.
    Σε περίπτωση που θα θελήσετε να τοποθετήσετε διαλυτικά με τόνο, πατάτε δεξί Alt + το πλήκτρο δεξιά του Λ ταυτόχρονα και μετά το φωνήεν.
    Τέλος το σ τελικό δεν διορθώνεται αυτόματα στα comments του blog όπως στο word όποτε προτείνεται να χρησιμοποιείτε το αντίστοιχο πλήκτρο από το πληκτρολόγιο σας.

    Ευχαριστώ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς Αντιδήμαρχε οι αληθειες ειναι πικρες και πονανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'αντε αντιδήμαρχε θα μας απαντήσεις ή δεν έχεις τίποτα να πείς? έμεις περιμένουμε έχουμε γαϊδουρινή υπομονή γιατί μόνο έτσι μπορούμε να σας αντέξουμε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά αφήστε τους ανθρώπους ήσηχους δεν τους φτάνουν τα προβλήματα..... ο χοντρός κάθε μέρα κάνει επαφές μπας και την σκαπουλάρει άντε να βάλει ο Πανάγαθος, ο ανθρωπος να γλιτώσει γιατί σιγά τι έκανε σιγά για λίγες χιλιάδες ευρώ να παυθεί, ακου κεί.....φτωχοβαλέδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε καιμενε τυπε εισαι τοσο ανιδεος οσο δεν φτανει. Δηλαδη δεν εχεισ δει τι εργα εχουν γινει στο Λιτοχωρο επι Παπαθανασιου η ποσα χρεη ειχε ο δημος επι Παπαθανασιου? Η θεωρεισ τουσ Λιτοχωριτες τοσο χαζουσ ωστε να τον βγαζουν τεσσερισ συνεχομενες τετραετιεσ με ποσοστα στο 60%?? Για αυτο το χειροτερο πραγμα ειναι η ελλιπης πληροφορηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή