Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ


Δ. ΜΥΛΩΝΕΡΟΣ
 Με την παρουσία του αντιδημάρχου τεχνικών έργων Δ. Μυλωνέρου και των αντιδημάρχων Μ. Τσιμήτρη και Π. Κιάφα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημοτικό μέγαρο της Κονταριώτισσας για το τεχνικό πρόγραμμα της δημοτικής ενότητας Δίου.
 Στη σύσκεψη όπου συμμετείχαν φορείς της περιοχής, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της ενότητας, όλοι οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων , αλλά και αρκετά μέλη τοπικών συμβουλίων από τη δημοτική ενότητα του Δίου. 
Μ. ΤΣΙΜΗΤΡΗ
 " Ήρθαμε να ακούσουμε" είπε εισαγωγικά ο Δ. Μυλωνέρος ενώ Μ. Τσιμήτρη και Π. Κιάφας τόνισαν την σημασία της ολοκλήρωσης έργων που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή, αλλά και όσων "όριμων" μελετών υπάρχουν αυτή τη στιγμή, για να μην χαθούν οι χρηματοδοτήσεις.
 Ως έργα υψηλής σημασίας και προτεραιότητας, στην άμεση υλοποίησή τους, επισήμαναν την αντιπλημμυρική μελέτη αλλά και την ολοκλήρωση της σύνδεσης των οικισμών της 
Π. ΚΙΑΦΑΣ
δημοτικής ενότητας Δίου με τον βιολογικό καθαρισμό λυμμάτων της Κατερίνης.
 Σε ένα κλίμα συνεργασίας για το καλό του δήμου Δίου - Ολύμπου ήταν και οι τοποθετήσεις και οι υποδείξεις έργων των περισσοτέρων που συμμετείχαν για τις οποίες ο αντιδήμαρχος Δ. Μυλωνέρος είπε για μελλοντική ένταξή τους στο τεχνικό πρόγραμμα, ανάλογα τις δυνατότητες και τις ανάγκες σε όλο το νέο δήμο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου