Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ..

Από τον ΚΡΑΧΤΗ:
http://kraxtis-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_4183.html

Χτές το πρωί στις 8.30 ήμουνα στο γραφείο της  συναδέλφου Αντιπεριφερειάρχη κας Μαυρίδου για μία επαγγελματική καθαρά επίσκεψη.
Ξαφνικά την κουβέντα μας διέκοψε υπηρεσιακός παράγοντας της Νομαρχίας ,που μετέφερε στην Σοφία Μαυρίδου, ότι κάποιος πολίτης ονόματι.... τηλεφώνησε και δήλωσε ότι εγκλωβίστηκε με το όχημά του πάνω στο χιονισμένο βουνό κοντά στην Καλλιπεύκη, στα όρια του Νομού Πιερίας και Λαρίσης και είχε ανάγκη συνδρομής και βοήθειας απο μηχανήματα της Νομαρχίας.
Ο υπάλληλος διευκρίνησε στην κ Μαυρίδου ότι η περιοχή στην οποία βρίσκεται ο εν λόγω πολίτης δέν είναι στα όρια του Νομού μας και δέν γεννάται υποχρέωση δική μας να συνδράμουμε με μηχανήματά μας.
Παρά ταύτα όμως η Σοφία Μαυρίδου, δείχνοντας πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο, ζήτησε απο τη γραμματεία το κινητό του ανθρώπου που είχε ανάγκη της βοήθειας των μηχανημάτων της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, του τηλεφώνησε η ίδια, μίλησε μαζί του, τον καθησύχασε και τον διαβεβαίωσε ότι σε λίγα λεπτά τα μηχανήματα θα ξεκινήσουν να σπεύσουν να τον βοηθήσουν. Οπερ και εγένετο.
Δέν είχα σκοπό να αναφερθώ στο γεγονός αυτό, αλλά το αναφέρω, επειδή διάβασα την εξής ανακοίνωση ευχαριστήριο του πολίτη αυτού στον τοπικό τύπο («Ευχαριστώ τη Μαυρίδου και τον Μακρίδη που έστειλαν δυο εκχιονιστικά και απεγκλωβίστηκε το αυτοκίνητό μου στο Νέο Παντελεήμονα. Τους ευχαριστώ για τον άμεσο και έγκαιρο αποκλεισμό μου από τα χιόνια» κλπ… κλπ… ΔΚ, κάτοικος Καλλιπεύκης. ) η οποία σχολιάστηκε απο το φιλικό blog ΛΕΥΤΕΡΙΑ που αναφέρεται στο θέμα λέγοντας ότι (δηλαδή κύριοι, πρέπει να ευχαριστούμε δημόσια τους εκλεγμένους άρχοντες; Και να τους θεωρούμε ευαίσθητους επειδή και πολύ ορθά μας εξυπηρέτησαν; Τα σχόλια δικά σας…. )
Θα συμφωνούσα και εγώ με αυτο το σχόλιο άν πραγματικά ο άνθρωπος αυτός ήταν εγκλωβισμένος σε σημείο του Νομού μας και θα όφειλε η Αντιπεριφέρια να παράσχει την απαιτούμενη βοήθεια. 
Ομως η αλήθεια είναι, ότι η βοήθεια παρασχέθηκε με εντολή της κ Μαυρίδου, επειδή το θέμα της βοήθειας το είδε καθαρά ανθρωπιστικά και μόνον και επειδή ήμουνα παρών οφείλω να το καταθέσω και να συγχαρώ την Σοφία για την ευαισθησία της.
Δημήτρης Καλαιτζής

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξερω αλλα καποιες αναρτησεις σαν και αυτη ειναι μαλλον περιτες... Το πολυ λιβανισμα δεν κανει καλο οπως και στην αναρτηση http://dionolympos.blogspot.com/2011/02/blog-post_03.html
    Τι καναν πια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή