Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δελτία τύπου Θανάση Παπαγεωργίου 31/01/2011

Ενημερωτικές Ημερίδες για Καπνοπαραγωγούς και Μυδοκαλλιεργητές


Πέμπτη  3 Φεβρουαρίου ώρα 10.00 στην Ε.Α.Σ. Πιερίας:
Ημερίδα Ενημέρωσης Καπνοπαραγωγών

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου ώρα 10.00 στο Δημοτικό κατάστημα Μακρυγιάλου:
Σύσκεψη με Μυδοκαλλιεργητές

Δύο σημαντικές ενημερωτικές συναντήσεις για τους αγρότες θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα στην Πιερία.
Η πρωτοβουλία για την οργάνωση αυτών των συναντήσεων ανήκει στον Βουλευτή Πιερίας κ. Θανάση Παπαγεωργίου ο οποίος ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών αγροτών της Πιερίας άμεση ενημέρωση για τρέχοντα θέματα και προβλήματα ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες να προγραμματίσουν αυτές τις συναντήσεις.
Έτσι προγραμματίστηκε από την ΠΑΣΕΓΕΣ σε συνεργασία με τον Ειδικό Γενικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων κ. Ε. Διβάρη και την Ε.Α.Σ. Πιερίας, για την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, Ενημερωτική Ημερίδα για την ενημέρωση των Καπνοπαραγωγών.
Στην Ημερίδα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί θα χαιρετίσουν και θα εισηγηθούν θέματα της αρμοδιότητάς τους ο Ειδικός Γ.Γ. Κοινοτικών Πόρων κ. Ε. Διβάρης, ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτος Καραμίχας, καθώς και στελέχη της ΠΑΣΕΓΕΣ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επίσης το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση - σύσκεψη εργασίας μυδοκαλλιεργητών και του Διευθύνοντος Συμβούλου της AGROCERT (Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) στο Δημοτικό Κατάστημα Μακρυγιάλου προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για την εγκαθίδρυση ενός συστήματος πιστοποιημένης ποιότητας της ελληνικής μυδοκαλλιέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου