Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 30/01/2011


Δήλωση του Θ. Παπαγεωργίου μετά την συνάντηση και την ενημέρωση από τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πιερίας για τις θέσεις και τα αιτήματα των δικηγόρων με αφορμή την συζήτηση και διαμόρφωση του νομοσχεδίου για τα κλειστά επαγγέλματα

 Θ. Παπαγεωργίου
«Θα υποστηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των δικηγόρων»
«Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Πιερίας προκειμένου να ενημερωθώ για τις θέσεις και τα αιτήματα των δικηγόρων της Πιερίας στην συζήτηση που γίνεται αυτό τον καιρό για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
Θεωρώ εύλογη την ανησυχία και τα αιτήματα του δικηγορικού κλάδου όπως διατυπώθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης και τα οποία αποτελούν και θέσεις της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
Τα τρία σημεία που κυρίως επικεντρώνεται η διεκδίκηση, δηλαδή να παραμείνει η ελάχιστη αμοιβή, η διαφήμιση και η αποτροπή λειτουργίας πολυεπαγγελματικών διατοπικών εταιρειών με την κατάργηση της εδαφικής αρμοδιότητας είναι θέματα προς διαβούλευση και μπορεί να υπάρξει συμφωνία.

Πιστεύω πως οι τελικές προτάσεις της ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων η οποία θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες και η συζήτηση του νομοσχεδίου στις Επιτροπές της Βουλής πριν φτάσει στην Ολομέλεια για ψήφιση θα μας δώσουν τη δυνατότητα να βρούμε κοινό τόπο συνεννόησης και συμφωνίας». 

 Θ. Παπαγεωργίου
Συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων 
Ο Βουλευτής Πιερίας κ. Θανάσης Παπαγεωργίου είχε συνάντηση το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2011, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας ενημέρωσαν τον κ. Παπαγεωργίου για την λειτουργία των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, τις ανάγκες που υπάρχουν, τις προσπάθειες που γίνονται από όλο το προσωπικό και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.
Η Ένωση απέστειλε πρόσφατα αίτημα προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας με το οποίο ζητά να εφοδιαστεί  η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας:
Με ένα (1) λεωφορείο, πλήρως εξοπλισμένο για χρήση από την Διμοιρία Υποστήριξης η οποία μετακινείται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.
Με δύο (2) αυτοκίνητα τύπου τζιπ και ένα (1) συμβατικό αυτοκίνητο.
Το αίτημα κοινοποιήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων σε όλους τους βουλευτές Πιερίας για να το υποστηρίξουν έτσι ώστε ικανοποιηθεί.

Ο κ. Παπαγεωργίου είπε πως είναι πάντα στην διάθεση της Ένωσης για να συμβάλλει όπως μπορεί στην εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών και στην ασφάλεια του όλου του προσωπικού έτσι ώστε να παρέχονται στους πολίτες της Πιερίας καλύτερη αστυνόμευση και ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου