Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-13 - Χορός του δημοτικού σχολείου Καρίτσας - Βραβεύσεις μαθητών

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ»
Ετήσιος χορός του δημοτικού σχολείου Καρίτσας με βραβεύσεις αριστούχων μαθητών

Εκδήλωση με βραβεύσεις μαθητών και μαθητριών του δημοτικού σχολείου Καρίτσας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ετήσιου χορού του νεοσύστατου Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με την παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής Δίου-Ολύμπου και του ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης», εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών του δημοτικού σχολείου καθώς επίσης και κατοίκων της Καρίτσας.

Το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Πιερίας Δημήτρης Χριστογιάννης, εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου, ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κωτούλης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καρίτσας Νίκος Πατρής, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Κιάφας και Σοφία Ζουρζούρα, η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής – δημοτική σύμβουλος Μαρία Ζέρβα, η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Μόχλα – Φαρμάκη, τοπικοί σύμβουλοι κ.ά.

Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι του ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης» και συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος του νομικού τμήματος του ιδρύματος κ. Ελευθέριος Μυλωνάς αλλά και ο κ. Χρήστος Γαλής. Τους εκπροσώπους του ιδρύματος, ιδιαίτερα όμως τον πρόεδρο κ. Διονύση Πασχάλη, ευχαρίστησε η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής – δημοτική σύμβουλος Μαρία Ζέρβα, για την έμπρακτη αλληλεγγύη που επιδεικνύει στον τομέα της παιδείας, χώρος ο οποίος, λόγω της κρίσης, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η κ. Ζέρβα αφού επαίνεσε τις προσπάθειες του ιδρύματος, ευχήθηκε να υπάρξουν και άλλοι φορείς μιμητές τέτοιων δράσεων, επειδή η παιδεία είναι ένας τομέας που αξίζει κανείς να προσφέρει, γιατί είναι μια επένδυση για το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου