Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Δριμύ ψύχος από την Τρίτη στην βόρεια Ελλάδα

Μέχρι τους -8 βαθμούς η αίσθηση της θερμοκρασίας – Έρχονται τα πρώτα χιόνια

Με δριμύ ψύχος υποδέχονται οι Θεσσαλονικείς την νέα εβδομάδα. Μετά τη Δευτέρα, όπου το θερμόμετρο θα διατηρηθεί σε καλά για την εποχή επίπεδα, με ανώτερη θερμοκρασία στους 15 βαθμούς, λόγω των νοτιάδων, που θα φέρουν κι βροχές, το πρωί της Τρίτης, στις 8, θα πρέπει να βγούμε καλά ντυμένοι καθώς το θερμόμετρο θα δείχνει 2 βαθμούς, με αίσθηση στους -4!. Το μεσημέρι της Τρίτης η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 7 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα σημειωθεί αισθητή άνοδος του υδράργυρου, στους 13 βαθμούς, ενώ την Πέμπτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τον 1 βαθμό έως τους 10.

Την Παρασκευή ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς. Πάντως όλη η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς βροχές.

Πάντως άλλως περιοχές της βόρειας Ελλάδας θα δουν τον χειμώνα να τους τρίζουν άγρια τα δόντια, καθώς την Τρίτη στη Φλώρινα η αίσθηση της θερμοκρασίας θα είναι στους -7 βαθμούς, ενώ στη διάρκεια της εβδομάδας αναμένονται και χιονοπτώσεις.

Στους -4 βαθμούς θα είναι την Τρίτη η κατώτερη αίσθηση θερμοκρασίας στην Κοζάνη, στους -33 στην Καστοριά, ενώ στο Νευροκόπι η αίσθηση στις 8 το πρωί της Τρίτης θα είναι στους -8 βαθμούς με χιονόπτωση.

Κι όλα αυτά με το πετρέλαιο θέρμανσης, κοντά το 1,4 ευρώ το λίτρο….
Πηγή: UNITED REPORTERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου