Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Οι 8 αγώνες της Α' Ερασιτεχνικής του Σαββατοκύριακου

Διαφήμιση ποδοσφαίρου στο ντέρμπι
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 3-1
Φοβερό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Σιδ. Σταθμού «Γιάννης Καλλιάνίδης», όπου ο Εθνικός επικράτησε με 3-1 επί της Ακαδημίας Πλαταμώνα στο «ντέρμπι» κορυφής.
Την ψαλίδα στο βαθμολογικό πίνακα από τους διώκτες του.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες για γκολ ενώ είχαν και δοκάρι.
στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Εθνικού ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 21’ με τον Σαμανίδη προηγήθηκαν στο σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 24’ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 33’ ο Κυπαρίσσης με σουτ πλασέ έγραψε το 3-0 ύστερα από συνδυασμό με τον Τάσσο.
Στο 47’ ο Μακράκης μείωσε σε 3-1.
Στο 74’ είδε την 2η κίτρινη (κόκκινη) ο Ανδρονικίδης
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ντουράκογλου με βοηθούς τους κ.κ. Φιρινίδη και Σκαμπαρδώνη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Κουδουνάς, Δελίδης, Δεληγιαννίδης, Θεοδοσιάδης, Παππάς, Σέου, Τάσσο (77’ Τσέργας), Σαμανίδης (82’ Λαζαρίδης), Παρασίδης (46΄ Ανδρονικίδης), Κυπαρίσσης, Σκέντος
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
Σαρπότας, Σδούγκας, Μιχωλός, Στούμπος (46’ Ρουμπιές), Μαυρίδης, Πάλι (74’ Κουκουνάς), Συρανίδης, Κουλιάνος (85’ Σιώκας), Ταρασιάδης, Μακράκης, Ταφραλής

Σαν τον παλιό καλό καιρό!
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 1-0  
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο η ΑΕ Καρίτσας νίκησε στο γήπεδο της με 1-0 τον ιστορικό Απόλλων Λιτοχώρου και έκανε νέο βαθμολογικό άλμα προς τα εμπρός, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν αποφασιστικά, δυνατά, έχοντας θέληση για τη νίκη και πήραν δίκαια το τρίποντο θυμίζοντας «κάτι» από το παρελθόν.
Tο χρυσό γκολ πέτυχε στο 25’ ο Κατσιούλας με σουτ στέλνοντας πρώτα τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Στο 52’ ο Σαμαράς είδε την κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες.
Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πιάσουν την απόδοσή στους και έχασαν πολύτιμο έδαφος.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τόλιος με βοηθούς τον κ. Καριψιάδη και τη δίδα Κοντελίδου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ
Πατρής, Χαρέλας, Ξηρομερίτης, Παρλάντζας, Μπουτογιάννης, Κατσιούλας (80’ Πιτσιάβας), Ζιούρκος, Τσερτικίδης, Κωτούλης (62’ Τσιλιμίγκας), Γιαζιτζόγλου (87’ Παπαστεργίου), Σαμαράς
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Κουντουργιώτης, Κλιγγόπουλος (70’ Καντζιούρης Γ.), Καντζιούρης Α. (67’ Τσιόλας), Παπαδιαμαντής, Σινανίδης, Οικονόμου, Δημητρίου (76’ Καραγιάννης), Καλαμπάκας Α., Χούτας, Καλαμπάκας Δ., Σπαθάρας


Τόπο στα νιάτα
Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ – ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 1-0
Πήρε το τρίποντο η νεανική ομάδα του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου επικρατώντας με 1-0 επί του ΓΑΣ Σβορώνου και ανέπνευσε βαθμολογικά αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμη καλύτερες μέρες στο μέλλον.
Οι νεαροί παίκτες του Αποστόλη Καϊνού ήταν καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους και έφτασαν δίκαια στη νίκη που τους έδωσε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.
Μετά το λευκό και άσφαιρο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη στο 59’ ο Κυπαρίσσης με «λόμπα» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παππά και έκανε το 1-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κατανάς με βοηθούς τους κ.κ. Κούγιουντζιτς και Τσαρτσαμπαλίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ
Ίτσιος Απ., Τσιαλός, Ίτσιος Δ., Αρβανίτης Π. Κουμαντζιάς, Φωτίου, Κυπαρίσσης (89’ Αρβανίτης Ν.), Μπαλαούρας Β. (76’ Ίτσιος Α.), Ζησόπουλος, Μπαλαούρας Ν., Σιώκας Α. (86’ Φιλοκώστας)
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Παππάς, Ζιάκας (24’ Θεοδωρίδης), Στεφανίδης, Τατόλας (56’ Γουλιόπουλος), Καστανάρας, Βασιλείου, Καραμανώλας Κ., Σαρηγιαννίδης, Σαρρής (78’ Καραμανώλας Ε.), Μπάκας, Παπαγεωργίου.


Χωρίς νικητή
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ 1-1
Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο γήπεδο του Κορινού και ο Θερμαϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Αριστοτέλη Καταχά που για μια κόμη φορά έδειξε ότι διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα ικανή να σταθεί σε οποιαδήποτε έδρα.
Ο Θερμαϊκός που προωθεί δικά του παιδιά από τα τμήματα υποδομής φάνηκε πολύ ισχυρός στο πρώτο ημίχρονο όπου πέρα από το 1-0 πέτυχε ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο 30’ ύστερα από σέντρα του Παμλίδη άξιζε τουλάχιστον άλλο ένα γκολ.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αριστοτέλης ισοφάρισε στο 76’ με φάουλ του Καντούρη που έκανε το 1-1 ενώ είδε τη 2η κίτρινη (κόκκινη) ο Παμλίδης και οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαφατζής με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλειάδη και Αλμανίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
Οκουτσόγλου, Τοπαλίδης, Μήτρου (62’ Κατσούλης), Σπανός, Νιώπας, Αντωνιάδης, Παμλίδης, Νταντίνης (80’ Ελευθεριάδης), Πολυχρονίαδης, Ζαπουνίδης, Παπαδόπουλος (76’ Κούσης)
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ
Ουσταμπασίδης, Μαυρίδης, Γερμανός, Κουντούρης (85’ Γρηγοριάδης), Μουρατίδης, Κατσιούλας, Συμεωνίδης (46’ Παπαργυρίου), Χνούδας, Παναγιωτίδης, Γερμανίδης, Πίτης (80’ Κοκοβίδης)


Πολυσκόρερ ο Μάνης
ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ – ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 3-1
Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το 3-1 επικράτησε η ΑΕ Περίστασης στο γήπεδό της επί της νεανικής ομάδος του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα και πήρε το τρίποντο, έχοντας και πάλι τον Μάνη σε μεγάλη μέρα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Περίσταση άνοιξε το σκορ στο 17’ με σουτ του Καλαμαρά που πέτυχε το 1-0.
Στην επανάληψη στο 55’ ο Τρικαλόπουλος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 78’ ο Μάνης με σουτ έκανε το 2-1 με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει αφού προήλθε από θέση οφσάιντ.
Στο 85’ ο Μάνης με ατομική ενέργεια πέτυχε το 3-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Συμεωνίδης με βοηθούς τους κ.κ. Σαμλίδη και Κουτσουρά.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
Μπικιαρόπουλος, Παγωνίδης, Γελαδάρης (76’ Κουσουρής Π.), Βασιλείου, Δημητρίου (68’ Παπαδόπουλος Κ.), Κουσουρής Σ., Καλαμαράς (19’ Παγωνίδης), Γεροντίδης, Μάνης, Νικολαΐδης, Μυστρίδης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
Τζήμας, Κουρινιώτης, Παυλίδης (46’ Χασιώτης), Αετός, Σταφίδας, Κωτίκας, Τρικαλόπουλος, Μπαμίχας, Κατσαμάγκας, Κατσιούλας (75’ Καρτσαμπάς), Δαδάκος (65’ Μπαλαούρας)


Άρεσαν οι γηπεδούχοι
ΑΕ ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ – ΑΜΣ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2-1
Δίκαιη νίκη πέτυχε η ΑΕ Δρυάνιστα στο γήπεδο του Μοσχοποτάμου όπου επιβλήθηκε με 2-1 επί του ΑΜΣ 25η Μαρτίου ύστερα από καλή εμφάνιση και το τελικό σκορ δεν δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού.
Οι παίκτες της Δρυάνιστα έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ στάθηκαν άτυχοι όταν το δοκάρι απέκρουσε για λογαριασμό του Γκεβρέκη.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και στο 7’ ο έμπειρος Σκαρλάτος με σουτ πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 38’ ο Στραβογιάννης Δ. ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 44’ ο Μάνος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το 2-1
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Νταμπώσης Ι. Φ. με βοηθούς τους κ.κ. Πάτσα και Μέγα
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ
Κατσάρας, Καργιώτης, Στρβογιάννης Ν., Μπιτόπουλος, Καραμέλιος (63’ Γκολέμας), Τάκος Σ., Βασιουρής Δ. (82’ Βασιουρής Γ.), Στραβογιάννης Δ., Χρυσόπουλος, Μάνος, Βασιουρής Χ. (89’ Τάκος Ν).
ΑΜΣ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
Γκεβρέκης, Πουλικίδης (33’ Ουσταμπασίδης), Χαρτοματζίδης Κ., Κουκουβιάδης, Παπείρας, Χαρτοματζίδης Ι., Βαρμάζης, Βασιλειάδης, Καλαμπαλίκης Θ., Καλαμπαλίκης Ε. (15’ Μυρωτής), Σκαρλάτος.


Βαθμολογική ανάσα για τον Ταύρο
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 2-0
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε στο γήπεδό του ο Ταύρος Ελάφου επικρατώντας με 2-0 τέρματα επί του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Η νίκη ήταν μονόδρομος για την ομάδα του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και στο τέλος πανηγύρισαν το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Λεπτοκαρυάς που έχει και αυτή τον ίδιο στόχο, τη σωτηρία στην κατηγορία.
Δίκαιη η επικράτηση του Ταύρου σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, λιγοστές οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και με αρκετό κόσμο από πλευράς γηπεδούχων.
Ακολουθεί για τον Ταύρο το εκτός έδρας παιχνίδι στον Άγιο Σπυρίδωνα, όπου θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Όλυμπο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με την άστοχη μπαλιά του Παπαγιαννόπουλου Σ., ενώ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν έγινε καμία αξιόλογη φάση για γκολ, αφού η μπάλα παιζόταν στο κέντρο του γηπέδου παθητικά.
Με την έναρξη του Β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπακάλη Μ. όταν σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Τσιγκαρόπουλος ενστικτωδώς έδιωξε με τα μακριά του χέρια.
Στο 54’ από πάσα του Γκαντά ο Παπαγιαννόπουλος Σ. σούταρε δυνατά, η μπάλα βρίσκει πόδι αμυντικού του Ολύμπου και βγαίνει κόρνερ.
Στο 69’ δυνατό σουτ φάουλ του Παπαγιαννόπουλου Σ. έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καρφώνεται στα δίχτυα του Ολύμπου και ανοίγει το σκορ 1-0.
Στο 83’ από σέντρα φάουλ του Παπαγιαννόπουλου Σ. ο Σαλδής από κοντά με κεφαλιά αστόχησε.
Στο 87’ άστοχο σουτ του Σαλδή από το ύψος της περιοχής.
Στο 89’ ο Σαλδής με ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαμορφώνει το τελικό 2-0.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το 16’ το ρόλο του τερματοφύλακα για τον Όλυμπο πήρε ο αρχηγός της ομάδας Σιαμήτρας, λόγω τραυματισμού του Ζησιού και ελλείψει δεύτερου τερματοφύλακα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ
Τσιγκαρόπουλος, Γκαντάς, Σταμάτης Π., ΜΠοστανίτης, Περιστερόπουλος, Νατσίδης, Παπαγιαννόπουλος Σ., Σταμάτης Γ., Σαλδής, Φωτόπουλος (70’ ΚΑραγιώργος), Παπαγιαννόπουλος Α.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
Ζησιός (16’ λ.τ. Πάσχος – 75’ Αποστολιός), Κατσαρός, Μπακάλης Μ., Κατέλας, Ευθυμιάδης, Καζαμίας, Σιαμήτρης, Κανούλας, Μερκούρι (82’ Τζόβας Ε.), Τζόβας Α., Μπακάλης Δ.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΑΠΡΑΝΗΣ


Τρίποντο ζωής
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ – ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ 2-0
Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Άρης με 2-0 επί των Διόσκουρων με την ομάδα των Κοκκινοπλιτών να επικρατεί με 2 γκολ που πέτυχε στην επανάληψη και πήρε δίκαια τους βαθμούς που της έδωσαν μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη όπου δεν της αρμόζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.
Το σκορ άνοιξε στο 48’ ο ΛΑγιώτης με σουτ πέτυχε το 1-0.
Στο 65’ ο Μαργαρίτης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0.
Οι Διόσκουροι φάνηκαν κατώτερα του αναμενόμενου και δεν μπόρεσαν να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νίκολιτς με βοηθούς τους κ.κ. Γιαμούζη και Βρούζο
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
Τσεντίδης, Καστανάρας, Τριανταφύλλου, Τσιαουσίδης, Λάλας, Γεμενετζίδης, ΛΑγιώτης (83’ Ιωάννου), Γρηγοριάδης (46’ Στέφος), Μπασμπανάς, Μαργαρίτης, Τοστσίδης (65’ Αναστασιάδης)
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ
Μιχαηλίδης, Εζέ (75’ Τοσουνίδης), Τοπαλίδης, Χρυσοχοΐδης, Μαυρίδης, Γουλουχίδης, Συμεωνίδης, Ελησιάδης, Κωστόπουλος, Κοκαβίδης, Ευθυμιάδης (75’ Δρανίδης)



Αποτελέσματα 13ης - Βαθμολογία - Επόμενη 14η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
13ης αγωνιστικής
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ- Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 3-1
Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ-Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ 1-0
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 2-0
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 3-1
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ 1-1
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ-ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ 2-0
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 33
2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 26
3 Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ 24
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 23
5 Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 22
6 ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ 21
7 Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ 21
8 Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ 20
9 Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ 19
10 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ 14
11 Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ 14
12 ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ 13
13 ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 12
14 ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 11
15 ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ 10
16 ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 5


ΕΠΟΜΕΝΗ 14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ - Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ - Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ
Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ - Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
Πηγή: ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου