Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

O ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ TOSOH, ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...


Ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου στον τομέα προβολής του δήμου, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός
ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;
Όπως είχαμε δημοσιέυσει και ΕΔΩ, ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Αλιφραγκής, εκπόνησε μια μελέτη-ερευνητικό πρόγραμμα για το απόβλητο της TOSOH, η οποία ......χρηματοδοτήθηκε από την ίδια την TOSOH!!!!!!!!!! βλ ΕΔΩ και φώτο παρακάτω.

Η μελέτη αυτή εκπονήθηκε από τον δασολόγο κ. Αλιφραγκή χωρίς την συμμετοχή επιστημόνων άλλων ειδικοτήτων απαραίτητων για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την περίπτωση του Λιτοχώρου (Γεωλόγων κλπ) λόγω ΚΑΙ της ιδιαιτερότητας του εδάφους.

Παρόλα αυτά η μελέτη αυτή χρησιμοποιήθηκε ως "λάβαρο" από την εταιρία (εύλογα αφού την πλήρωσε), αλλά την επικαλείται και η Περιφερειακή ενότητα Πιερίας στο έγγραφο-γνωμοδότηση της αδελφής του πρωην Δημάρχου Λιτοχώρου, κας Τσιφοδήμου ( 544/10-5-2012 έκθεση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας) με το οποίο έγινε θετική γνωμοδότηση για την αλλαγή των περιβαλλοντικών όρων του λατομείου.

Η εικόνα συμπληρώνεται σήμερα με την διανομή από τον δημοσιογράφο - ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Δίου Ολύμπου κ. Γαλανό (ΕΔΩ ) ανυπόγραφου άρθρου με το οποίο παρουσιάζονται απόψεις του κ. Αλιφραγκή και δηλώσεις του σε κάποιον ανώνυμο δημοσιογράφο......(ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ;;;;;;;;). :)))))))

Το άρθρο είναι ανυπόγραφο, παρουσιαζεται από τα περισσότερα ιστολόγια και πιθανόν από τις εφημερίδες αύριο, ως είδηση, ενώ (από όσο ξέρουμε) ΜΟΝΟ τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ αναφέρουν την πηγή, δηλαδή τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου......(ΕΔΩ )

Αυτές είναι όλως επιεικώς, απλοικές και θλιβερές επικοινωνιακές μέθοδοι άλλων εποχών....Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας θυμώνουν......και πιθανότατα μας κάνουν να ξανασχοληθούμε με το θέμα. Και αυτό είναι απειλή......

Το ερώτημα , όμως, είναι :

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΚΑΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ TOSOH;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;


ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ;


ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ;


ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ TOSOH; ΠΟΣΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ;


ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟSOH ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ;


ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΩΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ" ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ "ΑΘΩΩΝ" ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ;
Πηγή: ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

3 σχόλια:

  1. Με τις μεθοδεύσεις που γίνονται ώστε να θαφτούν τα απόβλητα της TOSOH σε λίγο θα δούμε και άλλο όνομα στον δήμο: Δίου - Ολύμπου - Τόσο!!!
    Και για να μην παρεξηγηθώ χιούμορ κάνω, μαύρο βέβαια στο χρώμα του απόβλητου της TOSOH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί θα έλεγες αγαπητέ να το ονομάσουμε:
    Δήμος ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ - TOSOH - Ίδρυμα Δ. Πασχάλη
    Πιο πιασάρικο δεν είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγαίνει μεγάλο και δεν θα χωρά στην ταμπέλα ας μπει κ' ΣΙΑ
    Να μην ξεχάσουμε και κανέναν και μας παρεξηγήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή