Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ποια κρίση; Λουλουδοπόλεμος στα πόδια του Ρέμου! (ΦΩΤΟ)

Κρίση, ποια κρίση; Αυτή την πραγματικότητα φαίνεται ότι ζουν οι επιχειρηματίες οι οποίοι βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου, και οι...

οποίοι αποφάσισαν να καλύψουν το μαγαζί με λουλούδια…

Ακόμα και ο Ρέμος, ο οποίος τόσα χρόνια στην πίστα έχει δει ζημιές και ζημιές δεν πίστευε στα μάτια του όταν κατόπιν της παραγγελίας "ρίξε ό,τι λουλούδι υπάρχει και δεν υπάρχει στο μαγαζί" είδε τους δίσκους να τον καλύπτουν μέχρι το γόνατο και για το μόνο που μπόρεσε να πει ήταν "Καρντάσια, κάντε κράτει! Ετσι που πάτε δεν θα έχετε χρήματα ούτε για βενζίνη!".

Για την ιστορία να πούμε ότι στο ίδιο τραπέζι με τη μητέρα του Ρέμου Γεωργία, τη σύντροφό του Υβόννη, την αδελφή του και τον γαμπρό του, καθόταν ο Κώστας Πηλαδάκης, και η αγαπημένη του Ειρήνη Παπαδοπούλου, καθώς και ο γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στα υποδήματα Στέλιο Τσακίρη, της εταιρείας Tsakiris Mallas.

Στο κέντρο, όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, βρέθηκε και ο Στέλιος Ρόκκος, τον οποίο ο Ρέμος εντόπισε αμέσως: "Ο τύπος αυτός δεν είναι μόνο φίλος μου. Από τη νέα σεζόν θα είναι και επαγγελματικός μου συγκάτοικος", είπε ο γνωστός τραγουδιστής ανακοινώνοντας το επαγγελματικό πάντρεμα. Σταθερός και ενθουσιώδης φαν του Αντώνη Ρέμου και ο Πύρρος Δήμας, φίλος του εδώ και χρόνια, ο οποίος έδωσε κι αυτός το "παρών" στο κέντρο "Πολιτεία" προκειμένου να γιορτάσει για μια ακόμη φορά την επιστροφή του λαϊκού βάρδου στη συμπρωτεύουσα.

Παρόλο που ο Πύρρος τα έδωσε όλα τραγουδώντας τα αγαπημένα του τραγούδια, αρνήθηκε να φωτογραφηθεί για να μη διαρρεύσουν οι φωτογραφίες στον Τύπο και ακολουθήσει σωρεία σχολίων μια και ασχολείται πια με την πολιτική. Τάμτα, Αλέξανδρος Αγγλούπας και Βασίλης Μιχαήλ ήταν από τους πρώτους που πήγαν και από τους τελευταίους που αποχώρησαν, κλείνοντας κυριολεκτικά το μαγαζί. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, με το κέφι να χτυπάει κόκκινο. Οσο για την "big spender" παρέα της Μυκόνου, έμεινε ακόμη ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας για δεύτερη νύχτα σερί το ξεσάλωμα στην "Πολιτεία", ενώ την Κυριακή το μεσημέρι επιβιβάστηκε πάλι στο lear jet παίρνοντας τον δρόμο για τα Ματογιάννια. Αυτή τη φορά έχοντας μαζί τους τον Ρέμο και την Υβόννη, που θέλησαν να χαρούν για λίγες ακόμη μέρες τον ήλιο και τη θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου