Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Δεν ξεχνώ…

Από το Antinews:
της effie B.
Τις τελευταίες μέρες, καθώς οδεύουμε ακάθεκτα προς εκλογές πιο πρόωρες απ’ τις πρόωρες, και υπό την δημοσκοπική σύνθλιψη του ΠΑΣΟΚ γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια, μια συγκόληση τυπου LO-VE με σκοπό τη διατήρηση του όλον Πασοκ.
Με σκοπό τη διάσωση ενός κομματικού κουφαριού, ό,τι τέλος πάντων απέμεινε από το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ, και με βλέψεις σ’ ένα μέλλον που μόνο αυτοί φαίνεται να έχουν δικαιωμα να διεκδικούν. Γιατί το δικό μου το έκλεψαν. Το καταλήστεψαν! Και έβαλαν σε εφαρμογή δόλιο σχέδιο για βελούδινο περασμα της αρχηγίας από τον έναν στον άλλο, έτσι ώστε να προστατευτεί με ασυλία και επλεκτική λαική «αμνησία» ο προηγούμενος, καθότι τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα και η κοινωνία αγρίεψε! Και στήνονται ειδικά και λαικά δικαστήρια.
Εγω όμως δεν ξεχνω! Δεν ξεχνώ κανέναν και τίποτε από την καταστροφική τους πορεία.
Δεν ξεχνώ τις μέρες και την πολιτεία του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου και των συν αυτώ!
Δεν ξεχνώ οτι ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου εκλέχτηκε στην πρωθυπουργία της Ελλάδας τον Οκτώβριο του 2009 με βασικό του σύνθημα ενα τεράστιο ψέμα. Λεφτά υπάρχουν. Λεφτα υπήρξαν μόνο στην άρρωστη φαντασία του.
Δεν ξεχνώ οτι είχε συνεννοηθεί πριν την εκλογή του στην πρωθυπουργία με το ΔΝΤ για την υπαγωγή της πατρίδας μου στην στραγγαλιστική, θανατηφόρα του αγκαλιά.
Δεν ξεχνώ οτι μαγείρεψε το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας μου σε επίπεδα πολύ πάνω από αυτά που θα καθιστούσαν το δημόσιο χρέος βιώσιμο.
Δεν ξεχνώ οτι μετέτρεψε με ύπουλη μαεστρία το πρόβλημα χρέους σε πρόβλημα δανεισμού, λοιδορώντας, απαξιώνoντας και κάνoντας τη χώρα μου περίγελο διεθνώς, οδηγώντας την στη χρεωκοπία.
Δεν ξεχνώ οτι δεν δίστασε με την παρουσία του να βρωμίσει την εσχατιά της Πατρίδας μου, το όμορφο Καστελόριζο ανακοινώνοντας την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και στο επαίσχυντο μνημόνιο!
Δεν ξεχνώ οτι εκτόξευσε την ανεργία στα ύψη. Στέρησε το όραμα και την ελπίδα από τους νέους διώχνοντας τους στην ξενιτειά. Μας στέρησε τον ανθό των ανθών μας! Για πρώτη φορά τα παιδιά μας δεν πήραν τα σχολικά τους βιβλία. Μόνο τα στοίβαξαν σε παγωμένες αίθουσες μοιράζοντας τους εξευτελιστικά συσσίτια. Σαν σε πόλεμο!
Δεν ξεχνώ οτι βούλιαξε έναν ολόκληρο λαό στη θλίψη και τη δυστυχία, στην ανέχεια και τη φτώχεια, στην πείνα και την εξαθλίωση. Γέμισε ο τόπος άστεγους. Οδήγησε πλήθος κόσμου στην απόγνωση και την απελπισία. Πολλοί αυτοκτόνησαν…
Δεν ξεχνώ οτι ο Γιώργιος Ανδρέα Παπανδρέου δεν έδρασε μόνος του.
Είχε και «συνεργάτες». Είχε συνενόχους!
Τον Βενιζέλο, τον Λοβέρδο, την Διαμαντοπούλου, τον Χρυσοχοίδη και πολλούς άλλους ασήμαντους κηπουρούς.
Και όλοι μαζί διέλυσαν και κατέστρεψαν τη χώρα μου. Και το έκαναν ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ! Και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ! Επιχειρηματολογώντας γι αυτό!!
Φορολόγησαν άγρια ο,τι κινείται και δεν κινείται, στέγνωσαν την αγορά, κατέστρεψαν κάθε ελπίδα ανάπτυξης, βύθισαν τη χώρα σε πέντε συνεχή χρόνια ύφεσης. Χειρότερα και από πόλεμο!
Πολέμησαν με λύσσα και όλα τα ΜΕΣΑ την ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. Και τώρα, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή  που προκάλεσαν, προσπαθώντας να διασώσουν το κομματικό τους τομάρι και το πολιτικό τους «μέλλον», «μεταμελημένοι» παραδέχονται απλά ότι ήταν ένα ολέθριο πολιτικό λάθος. Δεν τιμωρήθηκε κανείς. Τα λάθη βλέπετε δεν επισύρουν τιμωρίες! Μόνο διορθώσεις!
Και τώρα, λίγο πριν το τέλος, προσπαθούν να εξαγνιστούν φορτώνoντας τα πάντα σε έναν αποδιοπομπαίο τράγο. Εκδιώκοντας τον με μαεστρία από το μαντρί, και πουλώντας του προστασία. Πρωτόγονη, ζωώδης συμπεριφορά! Αγρια ένστικτα! Τα πάντα για την εξουσία!

Ευτυχώς όμως τώρα ξέρω. Κυρίως δεν ξεχνω!!

Δεν ξεχνώ τις μέρες και την πολιτεία του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου και των συν αυτώ, Βενιζέλου, Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου, Χρυσοχοίδη και άλλοι πολλοί σπιθαμιαίοι!
Δεν ξεχνώ οτι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συν αυτώ γύρισαν τη χώρα μου δεκαετίες πίσω!
Δεν ξεχνώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συν αυτώ μου κλέψαν το μέλλον μου!
Δεν ξεχνώ οτι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συν αυτώ, Βενιζέλος, Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Χρυσοχοίδης, και άλλοι πολλοί σπιθαμιαίοι,
κατέστρεψαν τη χώρα μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου